- Член од
- 19 јули 2006
- Мислења
- 3.157
- Поени од реакции
- 129
Дечко, дали толку неразбирливо пишувам па често ми се импутираат (наметнуваат) работи што никогаш не сум ги кажал? Не си ни прв а ни последен!jas zo zadovolstvo ke go cekam Silen da mi njade nekoi slicni tapii od jazikot na anticnite makedonci so vasiot jazik i bilo nkeoj drug fakt so ke ve vrzi so anticnite makedonci ama fakti ne zborovi od www.google.com!! pa ako mi najdes sega ke mu pisam email na toj ebaniot Karamanlis da ja trgne vetoto:-D:smir:
Кога јас сум тврдел нешто за нашиот јазик и античкиот македонски? Не измислувај!
Тоа што ти го постуваш не е никаков научен доказ а освен тоа не го циттираш изворот.
Ќе напишеш име на авторот и делото, кога и каде е издадено и дали од некоја институција која се бави со слична дејност (лингвистика, археологија, антропологија) делото е рецензирано! Така се дават референци а не сликички за кои немам поим што сака автоторот да каже.
Можеше и ти да се помачиш па да ни објасниш што е претставено и што пишува на сликите.
За стелата од Лемнос пак ќе повторам!!! НЕМА ни еден превод кој е меѓународно признат како валиден!!! Се друго се наши желби и обиди!
Поздрав