Рок Фест 2008

• Креатор на темата Креатор на темата KohlBass
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
По 57, ама не идеме у финале. Испадна дека некое жири имало, па ги одбрале Parallel Universe... Да беше некој друг бенд, искрено ќе се сомневав во кредибилноста на жирито. Вака барем се оправдаа.:)
од кај па жири сега, мене ова на местенка ми личи ама ај јбг

Па, баш заради тоа и на мене ми беше сомнително, али барем добар бенд одбраа за да иде понатаму. Инаку, кога ни кажуваа како ќе иде гласањето не се спомна никакво жири, туку само гласови од публика. Вчера дознав дека постоело и такво нешто.

Па, баш заради тоа и на мене ми беше сомнително, али барем добар бенд одбраа за да иде понатаму. Инаку, кога ни кажуваа како ќе иде гласањето не се спомна никакво жири, туку само гласови од публика. Вчера дознав дека постоело и такво нешто.

Од кога жири на рокфест??

Od sekogas imalo ziri na rockfest , ali prvpat slusam deka za u finale i tie imale glas

Err...да секогаш кога треба да наместат некој има жири. Барем овој пат сместија добар бенд.:smir:

Kakva mestenka???? Tie edino posteno projdoja:pos2: A deckite se stvarno dobro i TOTALNO zasluzeno pominaja.

Kakva mestenka???? Tie edino posteno projdoja:pos2: A deckite se stvarno dobro i TOTALNO zasluzeno pominaja.

Ако прочита убаво, ќе видеше дека реков дека дечките се за во финале (а и не само јас), само што тоа вадење на жири е веќе видено сценарио.:smir:

Леее у петок ќе биде топоини:vozbud:

Секако дека да. :)
Само да не победи некој изгласан од својата донесена публика. :(
А и гостите се супер.
Ќе биде добро. =))

Да се надеваме дека ќе биде фер :)

Секако дека да. :)
Само да не победи некој изгласан од својата донесена публика. :(
А и гостите се супер.
Ќе биде добро. =))

Pa inace kako kje pobedi? :D Toa e politikata na rock fest , donesi si publika , tepas , toa e...

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom