Рок Фест 2008

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Инаку во финале влагаат 5 бенда и 1 од жири, така да Фонија и Overtime најверојатно не влагаат освен со жири...

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Инаку во финале влагаат 5 бенда и 1 од жири, така да Фонија и Overtime најверојатно не влагаат освен со жири...
Нема врска, само со гласови се влага.

Гижо

че о надрва
Член од
13 март 2005
Мислења
9.074
Поени од реакции
142
Ај некој нека ме образува... вечер е финалето?

Член од
16 март 2008
Мислења
56
Поени од реакции
4
Вчера зборев со Мишко и ми рече дека влагаат 5 бенда со гласови и еден со жири па сеа ако ме излажал...

KohlBass

Dechak iz vode
Член од
1 јуни 2006
Мислења
1.485
Поени од реакции
36
Вчера зборев со Мишко и ми рече дека влагаат 5 бенда со гласови и еден со жири па сеа ако ме излажал...
Па, ја првата вечер зборев со него и ми кажа дека се прави листа на база на гласовите и првите 6 бенда влагаат, никаде не се спомна жири. Второ, кое црно жири? Немаше никакво жири на натпреварувачките вечери, така што неможат да знаат кој како свирел...

Член од
16 март 2008
Мислења
17
Поени од реакции
0
Gizo, ne e vecher finale, finale e naredniot petok, na 28mi, vecher e edna od revijalnite vecheri so Defekt, Loshi Deca ( kao sho chuv savo kje peel mesto zica, ja neznaev ni deka kje svirat oni ), New Police State i...... e zaboraiv kao se vikaa drugite kura* .... :) Kje vide dobro... vchera ne otidov, tapa, glea dobro bilo, se zaebav znachi :)
ajt pozdrav

Член од
21 август 2007
Мислења
295
Поени од реакции
8
Значи одамна не било толку добро на мак свирка пред се заради Серпетин Фајр. Иако го имав слушано новиот материјал дури се подготвуваше не очекував дека ќе звучат толку моќно. Слободно влегуваат во топ три најдобри мк групи во моментов.
Антолд ме извадија од кожа кога ја почнаа Вајолент Револушн и едноставно морав да си повредам некој дел од телото :) малце ме потсетија на нивниот настап преед неколку години. За другите групи не коментирам, другпат можда

Fatty

Режи :)
Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
:vozbud:go johnny go, go johnny goooo.... najbolje svirkaaaa :vozbud: mn se ocukav u pm :kesa:

Fatty

Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
Gizo, ne e vecher finale, finale e naredniot petok, na 28mi, vecher e edna od revijalnite vecheri so Defekt, Loshi Deca ( kao sho chuv savo kje peel mesto zica, ja neznaev ni deka kje svirat oni ), New Police State i...... e zaboraiv kao se vikaa drugite kura* .... :) Kje vide dobro... vchera ne otidov, tapa, glea dobro bilo, se zaebav znachi :)
ajt pozdrav
Savo mesto zica, Defekt, NO NAME NATION, new police state, kur :vozbud: ludnicaaaa

IronTrooper

The King of Cool
Член од
27 март 2007
Мислења
1.496
Поени од реакции
32
секоја недела влегува во нашите домови
ја создава селската идила
а ние го гледаме со толку многу љубов
па браво драгане ти си сила

аууууу тоБ сФирка, не сум по пункот ама интересно беше, а за КУР БРАВОС!

Fatty

Член од
2 јуни 2006
Мислења
427
Поени од реакции
5
секоја недела влегува во нашите домови
ја создава селската идила
а ние го гледаме со толку многу љубов
па браво драгане ти си сила

аууууу тоБ сФирка, не сум по пункот ама интересно беше, а за КУР БРАВОС!
hahahhaha dragane dragane draganeeee, ajde zapej sega ti....
ne tob, najtob :vozbud: imam 4 modrici i me boli polovinata :/ nema veze...se isplatese :vozbud:

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
ај за двете вечери на кратко..
У петокот сите бендови мање-више ми се свиѓаа.. ама Џекил беа :vozbud: .. и порано ги имав слушано, ама завчера беа у најдобро светло.. највише мерак ми направија со Уан Уеј Тикет, и мило ми е што ќе свират во финале..

Вчера беше една од подобрите свирки у последно време.. иако сите другарчиња ме оставија, ја си останав до крај и си поминав најубаво.. :vozbud: за бендовите немам коментар.. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom