Od 8 saat e, zaso izglea ke svirat i losi deca (ako go pustat zica od zatvor) i mn grupi se kent veitVecer od kolku saat e??
(izvinete za latinicava)
Нема врска, само со гласови се влага.Инаку во финале влагаат 5 бенда и 1 од жири, така да Фонија и Overtime најверојатно не влагаат освен со жири...
Вечер е промоцијата на новиот албум на К.У.Р..Ај некој нека ме образува... вечер е финалето?
Па, ја првата вечер зборев со него и ми кажа дека се прави листа на база на гласовите и првите 6 бенда влагаат, никаде не се спомна жири. Второ, кое црно жири? Немаше никакво жири на натпреварувачките вечери, така што неможат да знаат кој како свирел...Вчера зборев со Мишко и ми рече дека влагаат 5 бенда со гласови и еден со жири па сеа ако ме излажал...
Savo mesto zica, Defekt, NO NAME NATION, new police state, kur ludnicaaaaGizo, ne e vecher finale, finale e naredniot petok, na 28mi, vecher e edna od revijalnite vecheri so Defekt, Loshi Deca ( kao sho chuv savo kje peel mesto zica, ja neznaev ni deka kje svirat oni ), New Police State i...... e zaboraiv kao se vikaa drugite kura* .... Kje vide dobro... vchera ne otidov, tapa, glea dobro bilo, se zaebav znachi
ajt pozdrav
hahahhaha dragane dragane draganeeee, ajde zapej sega ti....секоја недела влегува во нашите домови
ја создава селската идила
а ние го гледаме со толку многу љубов
па браво драгане ти си сила
аууууу тоБ сФирка, не сум по пункот ама интересно беше, а за КУР БРАВОС!