Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Абазовиќ:haha: Едино тренер шо може од тука да се најде е Драго само шо он работа за Милениум ак не се лажам:smir:
Има милион тренери, само треба некој да го ставе, и да поставе подобар однос:smir:

Член од
1 март 2008
Мислења
82
Поени од реакции
14
Се осети отсуството на беелта и тава ного,нема кој да им га организира играта.. Додуша Абазо да има малко тренерска школа да знаа как да ги постава и тии играче шо ги има ке тепаа над 20 разлика....

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
Вчера победа од едно 40 и нешто разлика.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
Куманово на пролет доагат кај АБА, така да победа и израмнети бодови :smir:

St3

Член од
3 ноември 2009
Мислења
299
Поени од реакции
8
Коментари на www.kanal5.com.mk

по прилогот за продавањето на бакарот од спортската сала ПАРК
Katastrofi

Објавено на 05.02.2010, од anonimen

Gospod ke im sudi na site ovie neznaBozci . . . Preku lebot sakaat pogaca . . . toa e golemiot vernik vo Gospod - g-not Ace - Dzajmi . . . . . .alal da vi e na site sto ste vo vrvot na kosarkarskiot klub ABA !!! Nemate plati za kosarkarite, pa ke pravite zdelki od koi ke profitirate i ke se razdolzuvate so luge koi za vas ostavija srce i dusa . . . i so toa ke se vozdignuvate vo Strumica kako heroi na sportot . . . . Golem sram za Strumica i golem sram za sportskata istorija na ovoj grad . . . . Uste ednas - ogromni katastrofi . . . . .

Kuklish

Објавено на 05.02.2010, од Dejanco

Џајми и Славе....ај у апс....... Каде се парите 100 000 евра??? МВР да си ја гледа работата.

grujo ne spij

Објавено на 03.02.2010, од vase

gledaj si ja rabotata i zauzdaj gi tie sto si igraat so drzaven imot

Струмица

Објавено на 03.02.2010, од До г-дин Милан

Го почитувам вашето мислење, но не сте во право. Салата на „лимарот“ му доделил екс директорот на ЈП за стопанисување со спортски објекти во сопственост на Република Македонија (ВЛАДИНА ФИРМА). Општината нема врска со издавањето на салата. Поздрав

MILAN

Објавено на 03.02.2010, од MILAN

Nemav namera pak da komentiram no eve za informacija:Tocno jas ne sum od Strumica od Stip sum, tocno deka nema da dozvolam mehanicar da mi poprava zabi,no prasanjeto e KOLKU GODINI VO STRUMICA LOKALNATA VLAST E OD SDSM?ZNACI ODGOVORNA E LOKALNATA VLAST ZATOA STO TOJ STO SEGA JA IMA SALATA JA IMA LEGALNO POBARANO OD OPSTINATA I SEKAKO NEKOJ SE SLOZIL DA MU JA DADE POD NAEM NELI.POSLE TOJ GOSPODIN MEHANICAR NE SE DRZEL DO DILOT ILI DOGOVOROT ZA RAZGRABUVANJE I DELENJE NA PARITE I SEGA GRADONACALNIKOT SKOKA I E NERVOZEN.Ako salata e zemena nezakonski belki vo Strumica ima policija,no problemot e sto nekoj vo opstinata ima staveno potpis na nekoe dokumentce i treba za toa da odgovara.Toa e moe gledanje od strana.

Заев нема врска со спортската сала Парк

Објавено на 03.02.2010, од Do "Kriminal"

Господине „Криминал“ гледам дека не си упатен во проблемот. 100% не си од Струмица па не знаеш во што е проблемот со спортската сала Парк во Струмица. Господинот градоначалник Заев (како што изјави на една емисија во Струмица) повеќе од 20 пати безуспешно пробува да ја врати салата Парк онаму каде што припаѓа (под Општината) Салата Парк сега нелегално ја води некојси Ацо (Џајми) - лимар односно продавач на завртки и навртки во Струмица преку својата железарија (Џајми комерц) Дали такви антиспортисти треба да ги водат спортските објекти во Македонија. ПР: Ти би дал ли некој механичар да ти ги поправа забите? Спортот е наука, да оставиме спортистите да го водат......

Kriminal

Објавено на 03.02.2010, од MILAN

Koj e na vlast vo Strumica i ne e iznenaduvanje da se slucuvaat vakvi kriminali.Ostana uste toa da go opljackaat i super.Sramota za gradonacalnikot na Strumica.

Некој треба да одговара за оваа кражба

Објавено на 03.02.2010, од Столе

Со кое право салата е издадена на 30 години на новоформирано спортско (црковно/методистичко) друштво, кое е формирано пред само 4-5 години. Со кое право се раскрчмува имотот на објект кој е од јавен интерес изграден во 80-тите години од самопридонес на Струмичани. Знаете ли колку кошта килограм бакар. помножете 20 тони по 150 денари = речиси 50 000 евра

Strumica

Објавено на 03.02.2010, од Dejan

Salata da se vrati pod opstinska kapa. Site ekipi treba da bidat ramnopravni.

RIZTETO

Somebody stop me
Член од
3 јуни 2007
Мислења
2.508
Поени од реакции
75
ного прост народ коментира, шо нема појма централната и општинската власт шо поседуват....

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Шо бива бе саа кога играт Милениум и Аба колко е резултато завршии ли? :)

Kajgana Shop

На врв Bottom