Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување

DarkWalker

Think globaly , Act Localy!!!
Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Се заебават, цела тема е заебанција само глупости пишат.
Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Кој се заебава бе , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе
хахаха, од кај бе сега Кицулис у АБА?

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Абе ај јас па со вас се замарам , ви кажах како шо ми кажа играч у Аба , близок пријател , сега седех на кафе со него , да не ке ме лаже , сакате верувајте сакате не , ме боле дали ке верувате ц ц

Член од
23 декември 2007
Мислења
2.247
Поени од реакции
57
Абе ај јас па со вас се замарам , ви кажах како шо ми кажа играч у Аба , близок пријател , сега седех на кафе со него , да не ке ме лаже , сакате верувајте сакате не , ме боле дали ке верувате ц ц
Абе ок, ај веруваме, ами како така ништо такво да не се спомнува по весници, медиуми и сл. барем не е мала работа за клуб во втора лига.

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Можно е.. комшијата не сам го видел да го питам за Скопје бил нешто ми кажуваше пред еден месец оти ќе останат у втора лига и оти ќе прават јака екипа за у прва лига па саа ќе видеме каква екипа ќе има :)

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
Ке се спомне де чеки да се официјализире ... тај шо ми кажа играа за Аба а до пред некоја недела заврши студиите у Битола , па ми е близок пријател , нема логика да ме лаже ..

V

Viktoranius

Гостин
Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе
Ааа епа не знајаах. А шо бидело со Стив Неш и он бил пријаван за у АБА ама паднал на тестовите ? :pos:

Член од
7 мај 2008
Мислења
2.818
Поени од реакции
368
pa ne mi se veruva, poso u strumica e po logicno da potpise, ali ako vikate taka OK

Vetrence

...believe in yourself! :)
Член од
2 јули 2007
Мислења
7.469
Поени од реакции
676
хаха...искрено ремо не ми се верува. Тва е моо мислење.

DarkWalker

Член од
4 февруари 2006
Мислења
1.209
Поени од реакции
70
хаха...искрено ремо не ми се верува. Тва е моо мислење.

Сега за пола саат па треба да одам на кафе со него , ке го питам дали е стварно озбилен или јаде буреци , ама как шо прави маабет со едно типче од пелсистер , озбилен ми стооше

SrRulz

Siempre Real Madrid
Член од
8 декември 2007
Мислења
4.845
Поени од реакции
221
Абе вии зафркавајте се.. ќе направе АБА конкуретна екипа ќе видате има јак спонзор шо има тука толкод да не ви се верува ја кажејте ми???

V

Viktoranius

Гостин
Сега за пола саат па треба да одам на кафе со него , ке го питам дали е стварно озбилен или јаде буреци , ама как шо прави маабет со едно типче од пелсистер , озбилен ми стооше
:pos::pos::pos::pos::pos:

Шо кафина испија од преѓи, пити го и колкав буџет има АБА ? :vozbud:

Kajgana Shop

На врв Bottom