Фан Клуб: АБА

• Креатор на темата Креатор на темата Viktoranius
  • Време на започнување Време на започнување
Се заебават, цела тема е заебанција само глупости пишат.

Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе

Кој се заебава бе , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе

хахаха, од кај бе сега Кицулис у АБА?

Абе ај јас па со вас се замарам , ви кажах како шо ми кажа играч у Аба , близок пријател , сега седех на кафе со него , да не ке ме лаже , сакате верувајте сакате не , ме боле дали ке верувате ц ц

Абе ај јас па со вас се замарам , ви кажах како шо ми кажа играч у Аба , близок пријател , сега седех на кафе со него , да не ке ме лаже , сакате верувајте сакате не , ме боле дали ке верувате ц ц

Абе ок, ај веруваме, ами како така ништо такво да не се спомнува по весници, медиуми и сл. барем не е мала работа за клуб во втора лига.

Можно е.. комшијата не сам го видел да го питам за Скопје бил нешто ми кажуваше пред еден месец оти ќе останат у втора лига и оти ќе прават јака екипа за у прва лига па саа ќе видеме каква екипа ќе има :)

Ке се спомне де чеки да се официјализире ... тај шо ми кажа играа за Аба а до пред некоја недела заврши студиите у Битола , па ми е близок пријател , нема логика да ме лаже ..

Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе

Ааа епа не знајаах. А шо бидело со Стив Неш и он бил пријаван за у АБА ама паднал на тестовите ? :pos:

pa ne mi se veruva, poso u strumica e po logicno da potpise, ali ako vikate taka OK

хаха...искрено ремо не ми се верува. Тва е моо мислење.

хаха...искрено ремо не ми се верува. Тва е моо мислење.

Сега за пола саат па треба да одам на кафе со него , ке го питам дали е стварно озбилен или јаде буреци , ама как шо прави маабет со едно типче од пелсистер , озбилен ми стооше

Абе вии зафркавајте се.. ќе направе АБА конкуретна екипа ќе видате има јак спонзор шо има тука толкод да не ви се верува ја кажејте ми???

Сега за пола саат па треба да одам на кафе со него , ке го питам дали е стварно озбилен или јаде буреци , ама как шо прави маабет со едно типче од пелсистер , озбилен ми стооше

:pos::pos::pos::pos::pos:

Шо кафина испија од преѓи, пити го и колкав буџет има АБА ? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom