- Член од
- 7 мај 2008
- Мислења
- 2.818
- Поени од реакции
- 368
se zaebavate ili ?Василис Кицурис у Аба ...
se zaebavate ili ?Василис Кицурис у Аба ...
Ај па да не.se zaebavate ili ?
Се заебават, цела тема е заебанција само глупости пишат.se zaebavate ili ?
Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделеСе заебават, цела тема е заебанција само глупости пишат.
хахаха, од кај бе сега Кицулис у АБА?Кој се заебава бе , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе
Абе ок, ај веруваме, ами како така ништо такво да не се спомнува по весници, медиуми и сл. барем не е мала работа за клуб во втора лига.Абе ај јас па со вас се замарам , ви кажах како шо ми кажа играч у Аба , близок пријател , сега седех на кафе со него , да не ке ме лаже , сакате верувајте сакате не , ме боле дали ке верувате ц ц
Ааа епа не знајаах. А шо бидело со Стив Неш и он бил пријаван за у АБА ама паднал на тестовите ?Кој се заебава бе , кој пише глупости , озбилен сум ,сега седех со цако шо играа за аба , кицурис за аба потпишал . и уште 2-3 американци имало тии денове ке дојделе
хаха...искрено ремо не ми се верува. Тва е моо мислење.
Сега за пола саат па треба да одам на кафе со него , ке го питам дали е стварно озбилен или јаде буреци , ама как шо прави маабет со едно типче од пелсистер , озбилен ми стооше