Fox Life and Fox Crime

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
B

black angel

Гостин
mislam deka site kabelski operatori ja imaat Fox Life,kako nova programa so mislite za nea?Ima mn dobri serii koi voglavno se komedii.Mene mi se dopaga na vas?....:smir:

Да, наместо А1 ми ја ставија.. :) И многу е подобра од А1 :) Не ги пратам нешо редовно сериите, али многу ги љубам Дарма и Грег :)

Fox Life е бугарска,немојда мислите дека е нешто од Fox мрежата.
Баш вчера зборевме со другарите за тоа :)

Fox Life е бугарска,немојда мислите дека е нешто од Fox мрежата.
Баш вчера зборевме со другарите за тоа :)

A чуму тогаш преводот е на српски/хрватски? :)

zarem imate prevod na fox lifw?!nie na Cabletel nemame na niedna takva programa:(

zarem imate prevod na fox lifw?!nie na Cabletel nemame na niedna takva programa:(

За ништо не ја бива.Мислам ние од Cabletel ја имаме без превод ништо интересно не сум видел на таа програма.Порано памтам многу појака беше кабловската.На почеток ги даваа двата Канал плуса плавиот и црвениот се филмови и тоа нови после ги укинаа тие пуштија една грчка и таму даваа супер филмови после и таа ја укинаа па ја пуштија Супер мовиес па сега и таа ја укинаа да ја пуштат Фох.Да ти ебам кабловската :(

Еее не е фер, на Телекабел има превод а кај нас на Кејблтел нема!

За кур не ја бива,цел ден ефтини серии и тоа ништо асално

Оваа FoxLife што е на нашите кабелски не е бугарската... таа има друга програмска шема. Оваа е специјална за Србија/Хрватска... Програмата мене ми се допаѓа, понатаму ќе биде уште подобра кога ќе почнат Ели МекБил и Симпсонови.

Инаку, Кејблтел е СРАЊЕ!!!! Нема ниеден превод... Мене многу и не ми требаат, ама на пола од гледачите им треба. После сите гледале хрт и пинк.. па што друго да гледаат. Демек ќе имало македонски титлови, ама тоа додека да се случи... ужас.

Almost perfect само што гледам,интересна серија а други и не баш

Ништо посебно, има една - две серии шо се така занимсливи.Фокс крајм е подобра!

Може да пишувате и за другиот Фокс канал прикажан кај нас, Fox Crime.

Каналите не са б'лгарски. Собственост са на Fox International Channels, които са поделение на News Corporation (Руп'рт М'рдок). В Софија е централата им за Источна Европа, и затова веројатно се приема че каналите са б'лгарски.
П'рвијат канал - FOX life започна да се изл'чва в Б'лгарија през 2005г. Една година по-к'сно започна и FOX Crime. Последваха вариантите за Турција, а след това и за С'рбија/Х'рватска. јавно за Македонија е решено да се изл'чва този вариант.
В момента има слухове, че се подготвја и трети канал. В'рвјат много догадки кој ште е тој, като нај-веројатно се очертава да е FX.
Аз лично обичам да гледам The Simpsons, Friends, Two and a Half Men и . . . Desperate Housewives :tv:

http://en.wikipedia.org/wiki/Fox_Life

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom