Кен Ли (на бугарско-англиски)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
ај кен лиииии....либудибу да џуууу...а кен лииииии акен лиаоооооао....:pos2: ццццц.... и на балканска ебанка го пуштаа вчера, се мрднав

Както и очаквах - п'рвосигнална реакција.
Нека ви објаснја на какво се смеете.
В момента в'рвјат предаванијата на Music Idol с нај-интересните участници. Естествено че ште дадат Кен Лиј, или "химичката". Това е шоу. В с'штото време почте не показаха качествени изп'лнители - тјах ште ги гледаме в следваштите 3 месеца. А нивото при тјах е много високо - којто е гледал миналата година Мusic Idol знае за какво става в'прос. Нека нјакој от вас подготви за 4 дни супер изп'лнение на јапонски или унгарски и после да се смее на б'лгарите. Миналата година победителката Невена изпја песен на унгарски и самите унгарци бјаха в'в в'зторг от изп'лнението и.
Иначе е лесно да се присмивате на тези хора. И другаде писах - Кен Лии е туркинја от нјакакво забравено от бога село. Момичето јавно е израснало там и не е имало в'зможността да учи чужди езици /но тја поне знае перфектно 2 - б'лгарски и турски/. Мен ме впечатли самочувствието и.
Апропо, подобни нешта ги и има и в американскија Music Idol. Живот и здраве, ште имате и вие македонски. Тогава с'што ште дават подобни смешни изјави. Тогава ако нјакој албанец изпее нешто подобно сигурно и понашите форуми ште има - гледај македонците колко са смешни.
"Председателката" между другото с'што е туркинја. Но не е председателка. Шеф е в'зрастнија м'ж до неја.

Аз п'к оште с'жалјавам че журито не хареса македончето от Виница. Доб'р беше дечкото.

Дај некој нека го постира клипот од сител да му видам реакција на Латас:pos2:

Леле цел ден ми ја пеат песнава на школа. Леле кога ја слушнааав здив не можам да земам уште. Типкава е no comment. Блазеси и на умот :pos2: :aplauz: :music3:

Џабе ја браниш Атила. После ххххх нема каење.
Во секој случај Идол е преполн со вакви ликови, едно време малезискиот суверено владееше како најсмешен.

И имаше и Македонци на Идол, заеднички беше со Србија и Црна Гора, сите „навивавме“ за Ноне :pos:

Талибудибудабууууу :pos::po::pos:

Популарноста на `Кен Ли` зафаќа рекордни размери, не ми се верува ова... На сечиј топик на мсн, низ цело школо, сегде сите ја пеат, сите ја зборат, од сегде слушам `либу дибу даучу` деновиве... ова е нешто фасцинантно... Ептен се прослави сељондрата :)

Еве веќе 6ти ден се смејам и неможам да се изнасмеам аууу
кен лииии:pos2::pos2::pos2::pos2:

А блгарскиа Мајлк Џексон на кроасаните? :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom