Vartolu
The Infamous Mobb
- Член од
- 29 декември 2007
- Мислења
- 15.519
- Поени од реакции
- 6.377
Nema vrska so temava bas mnogu mozi trebase i po pp da odi onaka samo malku paradoksalno mi zvuci sporedbava so faksot i Goce Delcev.
Znaci nema nisto antimakedonsko nego istoriski fakti posle Pitu Guli ,Goce Delcev mi e najomilena makedonska istoriska licnost znaci t
Kolku za informacija Goce Delcev uci visa oficerska skola vo Bugarija(fakultet vo 19 vek ) i se izjasnuva kako Bugarin (jebi ga morale da se izjasnat site taka posto nema skolija pa tamu se organiziraat so Gorce Petrov nekoj sredbi citaat zabraneta literatura(marksizam sta ti ja znam)pa napusta skola potoa pa se vraci doma vo makedonija itn itn) pa nekako mi se povtoruva istorijava
Гоце Делчев се изјаснил како Бугарин?Добро, човече...Една работа..татарите денеска добиваат замав од вакви како тебе кои му ги сервираат на тацна нашите херои!А друго, ако имаш пасош татарски, па те повредуваат моите зборови што ги изјавив околу душичките што имаат земено пасош не ти е никој крив!Знам дека боли вистината, ама таа е...
Жалното е што нашите власти толку многу го деградираа и сеуште го деградираат својот народ и го присилуваат да посегне по туѓи пасоши.
Ова не е само од денес,ова се случува повеќе од 100 години.Сега само се интезивира со наметнатово визно ГЕТО,кое според зборовите на еврокомесарот Фратини најмногу е по заслуга на Македонската влада.
Патриотот секогаш ќе си остане патриот(независно власта што прави)Не си во право..Еве на пример му текнува утре на Бранко и вели“ Јас сум Србин“ и ти со трчање оди извај српски пасош зошто таква ни е власта..Не се сложувам со тоа...