Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
И да фатиш инфекција некоја, да не знаеш што те снашло!:vozbud:

Па добро, битно ќефот ќе си го направите.:tapp:

E sea za ova te podrzuvam,koga ke cujam kolegi od fakultet mi se falat:Citiram:"Lele peder kako sme se izduvale so Ane(primer) vcera vo Wc to na Alo Alo,ludnica bese" Mene mi se gadi od samata pomisla be luge alooooo!Odvratno

E sea za ova te podrzuvam,koga ke cujam kolegi od fakultet mi se falat:Citiram:"Lele peder kako sme se izduvale so Ane(primer) vcera vo Wc to na Alo Alo,ludnica bese" Mene mi se gadi od samata pomisla be luge alooooo!Odvratno
На Ало Ало вецето е убаво, на Мементо вецето е друга песна:pos:

Маwечко мислам дека попредпазлива личност од тебе не сум видела.Малку опушти се.Малдоста и општо животот постојат за да бидеш авантурист и да уживаш во тоа што ти се нуди.:smir: А што се однесува на темава ако сакам да имам секс со дечко ми ќе се снајдам.Нема да дозволам околностите да ми го расипат расположението.Имаш многу опции.А некои ги спомнаа погоре па да не повторувам.:helou:

Те подржувам,

а Маweчкo мислам дека на секој пост капаче му наоѓа ..:pos2: :uvo:

Епа јас мислам дека ако толку сакате да се ... ке се најде место.Или избркајте ги твоите или пак неговите оддома,речете им дека е прекрасно времето за шетање или нешто слично.Ако така не бива,постои секогаш друго решение нели???Деновиве е убаво времето надвор па може да се отиде некаде надвор од градот на некое ритче или ливада.Ако ти тоа не ви се допаѓа тогаш можете да отидете на некоја викендица или пак...Незнам само многу е убаво да ви биде вас убаво,затоа потрудете си се и најдете си слатко местенце кое ке ви ги прошета душите до небото или можеби подалеку :wink:.Мој совет е да го направите тоа на најлуд начин оти така ќе ви биде најслатко паааааааааааааа...ако не сум во право поправи те ме :music3:

Јас па мислам дека и да имам услови по дома, побрзо би избрала некоја надворешна и полуда варијанта. Кога се сака, ќе се најде и поинтересно место од wc, кое како што спомена некој е тешко изводливо во трезвена состојба.
А како совет, што да кажам ... секое место може да се искористи ако се има вистинска желба. Јас единствено не би помислила никогаш да позајмам нечија соба за секс, посебно не да кажам зошто ми треба, иако тоа би се знаело. Од толку прекрасна природа, досадно е понекогаш во затворен простор.:podsmev:
И да, не е страшен поимот девојка да има потреба од секс со партнерот, макар и да се нарече таа потреба криза. Кога тоа ќе почне да се сфаќа како нормална појава, тогаш многу работи ќе ни се сменат на подобро.

Јас па мислам дека и да имам услови по дома, побрзо би избрала некоја надворешна и полуда варијанта. Кога се сака, ќе се најде и поинтересно место од wc, кое како што спомена некој е тешко изводливо во трезвена состојба.
А како совет, што да кажам ... секое место може да се искористи ако се има вистинска желба. Јас единствено не би помислила никогаш да позајмам нечија соба за секс, посебно не да кажам зошто ми треба, иако тоа би се знаело. Од толку прекрасна природа, досадно е понекогаш во затворен простор.:podsmev:
И да, не е страшен поимот девојка да има потреба од секс со партнерот, макар и да се нарече таа потреба криза. Кога тоа ќе почне да се сфаќа како нормална појава, тогаш многу работи ќе ни се сменат на подобро.
не го разбирам ова сега , па ако девојка неможе да му каже на партнерот дека има потреба од секс , дефинитивно нешто и фали :toe:

не го разбирам ова сега , па ако девојка неможе да му каже на партнерот дека има потреба од секс , дефинитивно нешто и фали :toe:

Не, не, не мислев на тоа. Мислев дека не е лошо воопшто да се почуствува криза за секс, дека беше спомнато како е тоа лоша и нелогична појава, затоа што не сме животни и сме можеле да ги контролираме тие чувства. За мене, тоа е нелогично.:pipi:

A sto citav pred nekoj den na Idividi za najotkaceni mesta kade sto mladite nis Skopjevo se seksale!Se puknav od smeenje.NEkoi na drvo si ja vrsele rabotata, nekoi vo prak na sred bel den, tipkata nosela fustance nekoe,neli toplo,mu sednala i gajle nemale.Edni pa,deka jas se kacuvam po skali u zgrada ziveam ,gi fativ na delo,tamu negde na treti sprat. Ke umrev od sram,uste pa taa mi se razvika sto sum barala po skali da se kacuvam:pos2: :pos2:
Inace dobiv ideja:aplauz:

A sto citav pred nekoj den na Idividi za najotkaceni mesta kade sto mladite nis Skopjevo se seksale!Se puknav od smeenje.NEkoi na drvo si ja vrsele rabotata, nekoi vo prak na sred bel den, tipkata nosela fustance nekoe,neli toplo,mu sednala i gajle nemale.Edni pa,deka jas se kacuvam po skali u zgrada ziveam ,gi fativ na delo,tamu negde na treti sprat. Ke umrev od sram,uste pa taa mi se razvika sto sum barala po skali da se kacuvam:pos2: :pos2:
Inace dobiv ideja:aplauz:

Во право била девојката што ти викнала:pos: Да ти е за памет.Друг пат лифт:pos:

ides vo nekoja pozapustena penzionerska zgrada... go zaglavuvas liftot na megju sprat i praj sho ke prais vnatre
koa se saka se se moze...
ne e tolku tesko da se najde mesto...
ako vo kola ti e malograganski.. ne znam kade podaleku od krevetot bi otisla ?
moze mislis dali pomalku bi krckalo biroto vo sobata i dali tvoite nema da te slusnat taka ? :) :)

ides vo nekoja pozapustena penzionerska zgrada... go zaglavuvas liftot na megju sprat i praj sho ke prais vnatre
koa se saka se se moze...
ne e tolku tesko da se najde mesto...
ako vo kola ti e malograganski.. ne znam kade podaleku od krevetot bi otisla ?
moze mislis dali pomalku bi krckalo biroto vo sobata i dali tvoite nema da te slusnat taka ? :) :)

Sfakas glupo mi e vo kola, ne mozam da se raskomotam ko ste treba, biroto probano e ne krcka u sekoj slucaj:nesvest: taka da nema da me cujat hehehhehehheheh:pos2: A ova ti so zgradava penzionerska od iskustvo go kazuvas?
Interesno e

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom