Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Alal da im e za plakatov!
A zosto be da nema mesto sekogas ima mesto ako se saka zapalete ja kolata i odete nekade vo priroda megju grmuski kade sto nema nikoj ubavo e i vo kola. Da i WC-to e dobar predlog a i povozbudlivo e koga se kries. Mama i tato se doma odi vo tvojata soba zakluci ja vratata i bidete ekstra tivki. Za se ima resenie :)

:vozbud: :pos2: :pusk: негде си во некој клуб.. или што било, ја носиш женската во вц,се заклучувате, и готова работа.. само осигурајте се дека вратата е добро изолирана:)

И да фатиш инфекција некоја, да не знаеш што те снашло!:vozbud:

Па добро, битно ќефот ќе си го направите.:tapp:

Alal da im e za plakatov!
A zosto be da nema mesto sekogas ima mesto ako se saka zapalete ja kolata i odete nekade vo priroda megju grmuski kade sto nema nikoj ubavo e i vo kola.

.. само треба да имаш 18 години, возачка дозвола и.. автомобил!

Da i WC-to e dobar predlog a i povozbudlivo e koga se kries.

Тоалет е добар предлог, ама не многу хигиенски. Малце потешко ќе убедиш трезна девојка да се онади у јавен тоалет.

Mama i tato se doma odi vo tvojata soba zakluci ja vratata i bidete ekstra tivki. Za se ima resenie :)

Е ова ти е најбољи предлог до сега. Само потребен е и поткуп за братот/сестрата ако делите соба. Цената на братот на еден мој бивш дечко беше 100 денари од саат напуштање на собата. 200 во време на сесија :)

Друга опција е рентање на станчето на другарти Климе од Охрид на пар саати, во замена за миење садови, правосмукување, рибање шпорет.. а богами и мењање постелина:pos2:

И да фатиш инфекција некоја, да не знаеш што те снашло!:vozbud:

Па добро, битно ќефот ќе си го направите.:tapp:

Aман кукло ја уби темава ејјј!!!ко школски психолог си жими мајка:bil:

Сака да биде бе друже....све најпоштено и нај перфектно....едноставно шкарт муабет прави

Иначе за темава ако сакаМЕ неможе да нема каде:) Ќе се најде другар со поголема куќа знаеш зашто се другарите иначе?

Маwечко мислам дека попредпазлива личност од тебе не сум видела.Малку опушти се.Малдоста и општо животот постојат за да бидеш авантурист и да уживаш во тоа што ти се нуди.:smir: А што се однесува на темава ако сакам да имам секс со дечко ми ќе се снајдам.Нема да дозволам околностите да ми го расипат расположението.Имаш многу опции.А некои ги спомнаа погоре па да не повторувам.:helou:

Aман кукло ја уби темава ејјј!!!ко школски психолог си жими мајка:bil:

Подобро школски психолог отколку напален тинејџер што ќе има секс во ВЦ во клуб.
bk.gif

Подобро школски психолог отколку напален тинејџер што ќе има секс во ВЦ во клуб.
bk.gif

Ако немаш ништо КОРИСНО да кажеш на темава, молчи.

Рекламира срамежливост и скромност.

Ова не беше комплимент. Срамежливост и скромност во сексот = лош сексуален живот, исфрустрирани луѓе.

Ако немаш ништо КОРИСНО да кажеш на темава, молчи.

Ова не беше комплимент. Срамежливост и скромност во сексот = лош сексуален живот, исфрустрирани луѓе.

Јас кажав што имав, ти неповикана реплицираше.

А за второто, нити потврдив, нити негирав, а ниту ти си компетентна да пишуваш за мојот сексуален живот.
Ако се пронајде во мојот пост и навреди поради истиот- не е мој проблем!:idiot:

Aло, кавгаџии, девојчето кое ја отвори темата само праша за предлог каде да се омрси со дечкичот, вие медицински аспекти разглабате и и кварите доживљај. Префрлете се на подфорум за здравје :)

Ќе бришам и банирам од тема.

А тебе одеднаш, така, ти текнува дека сакаш секс да имаш?
Седиш дома, зјапаш во монитор и оп, абе јас сум изгорена по секс... без навреда, ама очајно звучи.

Зашто очајно?:raz: Желбата си е желба. Може самата помисла на дечко и ја асоцирало на секс, не гледам ништо страшно...башка тоа добриот секс почнува во глава:smir:

А на темава..нема ништо лошо во малце фантазија и креативност кога станува збор за места,како што веќе спомнаа не е само креветот:wink:

Aло, кавгаџии, девојчето кое ја отвори темата само праша за предлог каде да се омрси со дечкичот, вие медицински аспекти разглабате и и кварите доживљај. Префрлете се на подфорум за здравје :)

Ќе бришам и банирам од тема.
Да бришеш и банираш:)
Иначе за девојката ако е од Скопје ќе идеш у парк таму во стариот дел има една клупа скриена е и башка имаш поглед у вода, тече тоа фуче таму фуче:):):):) само гледај да е ноќ и не во текот на викенди зашто врие луѓе:)

За мањечко која очајно сака да стане биљарка.....ЕДНАШ СЕ ЖИВЕЕ, А ДА ГО ЖИВЕЕШ ЖИВОТОТ ДОСАДНО ЏАБЕ ГО ЖИВЕЕШ

Ако темава има идеја да се даваат опции каде да се има секс има тема за Ск http://forum.kajgana.com/showthread.php?t=15766&highlight=%EC%E5%F1%F2%EE+%F1%E5%EA%F1
и има тема за необични места на кои би имале секс.
А ако темава е што би направиле ако ви се присекса ептен можете да продолжите овде.
Ако продолжи во првиот правец ќе биде споена.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom