Што кога сакате да имате секс, а немате каде?

• Креатор на темата Креатор на темата Ma4ence
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
21 февруари 2007
Мислења
89
Поени од реакции
6
Eve denes,mislam sega u momentov mnogu mi se saka ama ni jas ni decko mi ne sme sami doma,puna kuka so luge,ke ti vlezat navaka nataka,a jas sum protiv idenje na Vodno i seksanje u kola zs mnogu mi e malogragansko toa.So mislte vie za ova?I dali negogas vi se desilo tolku da ve ubivaat krizi sto ne vi bilo bitno kade ke go napravite toa(na skali,na klupa,u podrum,diskoteka itn:vozbud:

Eve denes,mislam sega u momentov mnogu mi se saka ama ni jas ni decko mi ne sme sami doma,puna kuka so luge,ke ti vlezat navaka nataka,a jas sum protiv idenje na Vodno i seksanje u kola zs mnogu mi e malogragansko toa.So mislte vie za ova?I dali negogas vi se desilo tolku da ve ubivaat krizi sto ne vi bilo bitno kade ke go napravite toa(na skali,na klupa,u podrum,diskoteka itn:vozbud:

Кога е секс во прашање нема против!
Сум се сексал насекаде кадешто може (и неможе) да се замисли.
Јес да најубаво е во кревет, ама треба и малце фантазија...

За разлика од животните луѓето се способни да си ги контролираат своите сексуални нагони ( а не ко мајмуните во зоолошка, 2 пати одам кај нив- 2 пати се... кхм... ).
Ќе има наредна прилика де, ништо страшно.

Бог да чува... :nesvest:

Секс е работа која од време на време и пожелно е да се направи од стардниот кревет. Ја убива монотонијата сексуална, го крева адреналинот и др.сл...

И маченце, кога имаш дечко не гледам ништо малограѓанско во секс надвор. И да те видат ако тебе не ти пречи во уживањето е сосема океј. Мој предлог е вецето во Блу Кафе во центар Скопје, на пример.

За разлика од животните луѓето се способни да си ги контролираат своите сексуални нагони ( а не ко мајмуните во зоолошка, 2 пати одам кај нив- 2 пати се... кхм... ).

Sakas da kazes deka ne si padnala u iskusenie da se seksas negde na drugo mesto ili nesto drugo e u prasanje?Ne te sfakam

Dobro sakas da kazes deka ti ne si se seksala nikade na drugo mesto osven vo krevet?
Ok losa procenka

Oblechi minich, dechko ti pantaloni so patent, i bilo koe chisto vece u gradov, a so ogled na faktot sho do chetvrtok nema da bilo tolku ladno, moze i bilo kade nadvor.

абе секаде....не треба да се воздржувате...само да сте сами и да нема шанса за никакви непредвидени набљудувачи....друго ништо не е битно!

Sakas da kazes deka ne si padnala u iskusenie da se seksas negde na drugo mesto ili nesto drugo e u prasanje?Ne te sfakam

Рекламира срамежливост и скромност.

На темата: купот јакни на приватна журка е топ место :)

Dobro sakas da kazes deka ti ne si se seksala nikade na drugo mesto osven vo krevet?
Ok losa procenka

А тебе одеднаш, така, ти текнува дека сакаш секс да имаш?
Седиш дома, зјапаш во монитор и оп, абе јас сум изгорена по секс... без навреда, ама очајно звучи.
Да разберам да си со него, па допири, бакнежи, ово- оно ( кои сигурно не се за во маалскиот кафич или во влез ).

Рекламира срамежливост и скромност.

:pipi:

Не е страшно кога ти се сака и имаш со кого а немаш каде, пострашно е да имаш каде, а да немаш со кого, хехе.

Тинејџер: има со што, ама со кого?
Студент: има со кого, има со што, ама каде?
Пензионер: има со кого, има каде, ама со што?
Философ: има со кого, има каде, има со што, ама ЗОШТО?

:vozbud: :pos2: :pusk: негде си во некој клуб.. или што било, ја носиш женската во вц,се заклучувате, и готова работа.. само осигурајте се дека вратата е добро изолирана:)

Тинејџер: има со што, ама со кого?
Студент: има со кого, има со што, ама каде?
Пензионер: има со кого, има каде, ама со што?
Философ: има со кого, има каде, има со што, ама ЗОШТО?
Кога сме веќе кај студентите, во Франција на пример баш деновиве започна кампања со која се побунија против недостатокот на станови. За 2.2 милиони студенти, на располагање имаат 100.000 станови, или по 1 стан за 22 студенти.

Плакатот:

zan-franc2-txt.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom