Плоштад ПЕЛА, СРЕДА 27-ми февруари 19:00! МИТИНГ!

• Креатор на темата Креатор на темата Persey
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Абе на А1 главни вести и се контињерите на Пластичарска улица
и да го трујат населението

Осуммина се приведени во ноќешните безредија во Скопје, близу грчкиот конзулат, во кои се повредени девет полицајци, граѓани, а нападнати се и новинарски екипи.
Безредијата ги предизвикаа неколку стотици лица, кои по завршувањето на собирот за заштита на името, се упатија кон грчкиот конзулат во Скопје и фрлаа камења и шишиња, соопшти полицијата.
Во нападите полесно се повредени осум полицајци, а оштетени се четири полициски возила, скршени се и неколку прозорци од станови.
Еден полицаец бил потешко повреден кога се обидел да го легитимира лицето Никола Георгиев - командант Коки (31), осомничен дека ги поттикнувал учесниците да фрлаат предмети.
Полицаецот со потрес на мозокот и други телесни повреди е пренесен во Градската болница во Скопје и е задржан на лекување.
Полицијата против приведените, кои се на возраст меѓу 20 и 30 години, ќе поднесе кривични пријави.
Две лица од Тетово побарале лекарска помош во болница, бидејќи биле физички нападнати од десет непознати лица, кои носеле со себе знамиња и транспаренти.
Според полицијата, претходно на собирот против промена на името на Македонија, на плоштадот „Пела“ во Скопје, присуствувале околу 10.000 граѓани.
Протестот на плоштадот се одвивал во мирна атмосфера, без насилство и инциденти.

Абе тој Коки изгледа е партиско војниче на Шеќеринска....
Мисија..
Да направи инцидент за да има денес за што да јаде гомна Рада......:)

Јас стварно неможам да ги сфатам македонскиве телевизии... протестот и народот што бевме вчера го минимизираа а у преден план ги ставија *инцидентите* ... стварно тешки ѓубриња... дали некоја грчка телевизија би го објавила истото доколку се десеше таму? брука

Ајде заебајте го Коки (коки сигурно не е ни бил на Пела) дај постиријате материјали слики клипови сакам да го чујам говорот

Прекрате за него не вреди го униптува угледот на Македонците

Јас стварно неможам да ги сфатам македонскиве телевизии... протестот и народот што бевме вчера го минимизираа а у преден план ги ставија *инцидентите* ... стварно тешки ѓубриња... дали некоја грчка телевизија би го објавила истото доколку се десеше таму? брука

Медиумите се контролирани од СДСМ, така да незнам ти шо подршка очекуваш.

Гледај ги емисиите на Миленко со Мирка Велиновска, 2 има на вебсајтот. Нема ни страм, ни страв ни ништо жената, најдобар новинар и најнепристрастен е во Македонија. Дозволи си да ја дознајш вистината. На ти линк.

Медиумите се контролирани од СДСМ, така да незнам ти шо подршка очекуваш.

Гледај ги емисиите на Миленко со Мирка Велиновска, 2 има на вебсајтот. Нема ни страм, ни страв ни ништо жената, најдобар новинар и најнепристрастен е во Македонија. Дозволи си да ја дознајш вистината. На ти линк.

И јас се обивам да им кажам ама неможат да сватат, затоа си гледдам само Сител барем знам дека се вистина кажува

Сеа го слушав Бичиклиски и он потврди дека некој Зечевиќ дал нардеба за напад на амбасадата

И јас се обивам да им кажам ама неможат да сватат, затоа си гледдам само Сител барем знам дека се вистина кажува

Сеа го слушав Бичиклиски и он потврди дека некој Зечевиќ дал нардеба за напад на амбасадата
ти БЕ!! уште се крстиш во политика па и веруваш што ти прикажуваат!!!???:tapp::tapp::tapp:

abe kakov zecevic, on e samo pion... Branko ja dade naredbata odozgora... LATAS ELECTRONIC :pos2:

ТИ СЕРИОЗНО ГО МИСЛИШ ОВА??????:kesa:

Снајпер, ако си поблиску до некоја црква оди запали свеќа за малиов и помоли се за негово спасение...прости му боже не знае што зборува...

Чедо божје па ти си изгубен случај, за тебе само преправање:pos2:

тебе човек стварно ти диши главата, незнам каква врска сега ВМРО наоѓа ако некој член на СДСМ бил во толпата??????
Можам да се кладам дека во таа толпа имало секакви членови или симпатизери и ако има снимки сигурно и СДСМ ке најде не кое вмровче.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom