Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
За првиот болд: кротко малце со коментарите, истото може да се каже и за Вести, со купишта потврдени докази во пракса.Ова Зајтгест само за перење мозоци.
Документарциве вријат од непотврдени теории на заговор, меѓу кои и најпозната за терористичкиот напад во САД.
Колку што има вистина толку има и лага. Некои од теориите се сосема валидни ама некои се ептен без врска, ги преминуваат сите граници на логиката.
Документарец што ќе ни ја открие вистината. Жими сенката од магарето вистината.
Гледајте, ќутете си, не се фалете пред да направите. И јас уште го немам гледано 127 Hours, па не се фалам.Овој документарец кога ке имам време ке го изгледам,едноставно морам.
Gledajte ja dijalektika na a1 toj e toj film moze da go najdete i na milenko .com.mk inaku za mene se e vo red so filmov osobeno ova vazi za religiite tie tamu gi spomnaa site mozni religii osven islamot taka da mene mi ostavi vpecatok na islamska propaganda plus toa so kulite ima dosta kontra argumenti koi dokazuvvaa deka zgradite gi akna al ka eda
цитативе од филмов на македонски значи дека има превод на македонски?
имам гледано некој мал дел од она за астрологија уште пред да ставам интернет дома и од ко ставив заборајв да го гледам...
ако имат превод на мак кажите кај да го најдам со превод ак не на анг или гледам српски имат ќе го гледам..
абе да дадеше некој линк од каде да го најдам филмов, а? торент, rapidshare... било шо ќе ми заврши работа. го барав не можам да го најдам.![]()
го има сегде, баш луѓето те замолуваат да го симнеш и да го дадеш на други, така да би требало барем да го има сегде
на youtube е ок, мене ме мрзеше да го барам, и како за почеток го собрав од таму, 765MB и добар квалитет.
иначе го имаше на проекции во Кинотека на Македонија и веројатно пак ќе го има.![]()