Кичевскиот протест

nako

No1
Член од
22 јануари 2006
Мислења
918
Поени од реакции
35
Ќе те прашам нешто, и умно одговори ми. Што не се најде некој така директно да провоцира во неделата?? Дека ќе го јадел дебело...
Во неделата му честитав на комшијата и му кажав памет в глава, сега добивте уште една држава и немојте да ја изгубите, а он полицаец ми вика: ќути бе, на работа сум, се би дал денес да сум слободен, овие нашиве пукаат од сите страни.
Е сега, зашто некој знаејќи дека има протести на плоштад, би дошол да провоцира? За да наебе?? Сам себе го убијал против толкава толпа??
Амет без памет, еден од форумите се флаеше дека поминал низ топата ама имал пиштол, друг ( блоди албоз ми се чини или не знам кој ) дека душа, тело и памет све дава па макари и инвали да остане.
Ако има логика тоа според тебе....тогаш и за мене има логика дека го тепале оти на чело му пишувало дека е албанец...
Или пак тоа е уште едно масло на српските тајни служби, како што беа некои инциденти пред 2001.
Не, не сакаме да си признаеме дека сонуваме за големи држави, а притоа све што е неабанско да уништиме.
Најстрашно е дека тие идеи доаѓаат од оние пообразованите албанци, наместо тие да ги посоветуваат дека тоа не е убаво они прават провокации.

bowl

.
Член од
30 јануари 2007
Мислења
8.344
Поени од реакции
1.307
Ај кажи ми како го препознале дека е Албанец ако ништо не направил?

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Во неделата му честитав на комшијата и му кажав памет в глава, сега добивте уште една држава и немојте да ја изгубите, а он полицаец ми вика: ќути бе, на работа сум, се би дал денес да сум слободен, овие нашиве пукаат од сите страни.

Амет без памет, еден од форумите се флаеше дека поминал низ топата ама имал пиштол, друг ( блоди албоз ми се чини или не знам кој ) дека душа, тело и памет све дава па макари и инвали да остане.

Или пак тоа е уште едно масло на српските тајни служби, како што беа некои инциденти пред 2001.
Не, не сакаме да си признаеме дека сонуваме за големи држави, а притоа све што е неабанско да уништиме.
Најстрашно е дека тие идеи доаѓаат од оние пообразованите албанци, наместо тие да ги посоветуваат дека тоа не е убаво они прават провокации.
Убаво ти кажал џандарот, него не ми одговори...

За тие со пиштоли и куротресини квази-форум-патриоти, не ми прај муабет, да имал некој пиштол, ќе го вадел.
Него, пообразуваните албанци, наместо да посоветувам други дека провокациите, прво се запрашуваат што придонело до таа провокација. Тоа сакам да знам...

Кој го видел со знаме..
10 души го тепале, а никој по знаме не посегнал.
Го бркале од плоштад до Југотон, што мајка барал да се качи на втори спрат, кај сакал да иде, да летне??
Знамето те го скрил под маичка, те го скрил во ранец. Колкаво знаме било тоа бе...А4 формат?

Е...кога тоа ќе си го анализираат образуваните албанци, и доколку било вистина дека имало знаме како провокација, тогаш можеби би посоветувал некого дека провокација не чини..

Зини да ти кажам, од прееска тоа прашувам. Никој јасни одговори нема.

Ivka

Алхемичарка
Член од
1 февруари 2007
Мислења
300
Поени од реакции
4
Па одма се познава кој е Албанец имаат многу поинаки фенотипски каректеритики од нашите, а и ако отвори уста се ти е јасно

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Немам коментар Дивајн за тебе моментално.
Ни јас за тебе повеќе де, а и уште поубаво, пред да преминеш во пишување навредливи постови. Молчењето е злато понекогаш.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
949
Навреда беше тоа? Или малтретирањата од страна на Албанците?

Хух си вадиме очи меѓусебе.

P

Princ

Гостин
Си го видел Принц кој лепотан е?
Дивајн бе, ме пресмеа во никое време :))
Предрасудите ни ја расплакаа....
Туку, летово пак обавезно ќе одиме на крстарење. Старо друштво. Ама на другион брод, поголемион и посветлион :smir:

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.648
Поени од реакции
22.380

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Колку мразам да дискутирам околу ова дека се` погрешно сум сфатена, ама ај да ти кажам уште еднаш, па може и ќе успеам да ти доловам нешто.
Ти можеш да изразиш секаков револт кон некој што направил неред, што навредил некого, што повредил некого итн. Но што мораш да вреѓаш цел народ? Сите ти згрешиле? Сите се грди? Сите се лоши? Сите треба да се убијат? Сите треба да се истребат?
На сите такви постови кои се глупави генерализации, јас вечно така ќе враќам, па замерувај и ти и сите други до кога сакате. Ако неможете вие, јас можам да делам луѓе само на добри и лоши и точка.
Ако некој Албанец претепал Македонец затоа што имал македонско знаме би го осудила без размислување. Ако некој Македонец претепал Албанец затоа што е албанец би го осудила исто така без размислување. Побуквално незнам да ти објаснам.

Kajgana Shop

На врв Bottom