nako
No1
- Член од
- 22 јануари 2006
- Мислења
- 918
- Поени од реакции
- 35
Во неделата му честитав на комшијата и му кажав памет в глава, сега добивте уште една држава и немојте да ја изгубите, а он полицаец ми вика: ќути бе, на работа сум, се би дал денес да сум слободен, овие нашиве пукаат од сите страни.Ќе те прашам нешто, и умно одговори ми. Што не се најде некој така директно да провоцира во неделата?? Дека ќе го јадел дебело...
Амет без памет, еден од форумите се флаеше дека поминал низ топата ама имал пиштол, друг ( блоди албоз ми се чини или не знам кој ) дека душа, тело и памет све дава па макари и инвали да остане.Е сега, зашто некој знаејќи дека има протести на плоштад, би дошол да провоцира? За да наебе?? Сам себе го убијал против толкава толпа??
Или пак тоа е уште едно масло на српските тајни служби, како што беа некои инциденти пред 2001.Ако има логика тоа според тебе....тогаш и за мене има логика дека го тепале оти на чело му пишувало дека е албанец...
Не, не сакаме да си признаеме дека сонуваме за големи држави, а притоа све што е неабанско да уништиме.
Најстрашно е дека тие идеи доаѓаат од оние пообразованите албанци, наместо тие да ги посоветуваат дека тоа не е убаво они прават провокации.