Новите предлози на Нимиц за името на Република Македонија

• Креатор на темата Креатор на темата TpH_Bo_OkO
  • Време на започнување Време на започнување

Кој предлог на Нимиц (од прифатливите) би го прифатиле?

• Демократска Република Македонија

Гласови: 113 29,0%
  • Независна Република Македонија

Гласови: 173 44,5%
  • Ниту еден (образложете зошто)

Гласови: 103 26,5%

• Вкупно гласачи
    389
А и Зимбавбе нешто мислам дека имаше ситуација со името...Мислам дека и они не признаа.

ке ја добиеме, ако не се заебеме сами, кој може на еден народ да му забрани да се вика како сака

Mora da ja dobieme, za inat na glupite grcista

Како што гледам по другиве теми, тешко дека ќе ја добиеме со ваква неодлучност.

Како што гледам по другиве теми, тешко дека ќе ја добиеме со ваква неодлучност.
Другите теми со друго имат врска, зато се подруги :wink: Името друга тема е, веќе ја добиваме :hehe:

бедници по душа , ете тоа ти е ...

КАКО СМЕЕТЕ ДА СЕ СОМНЕВАТЕ ВО СОПСТВЕНИОТ ИДЕНТИТЕТ

КОЈ ИМА ПРАВО ДА МЕ ИМЕНУВА ПОИНАКУ ОД МАКЕДОНЕЦ ?

НИКОЈ !

МАКЕДОНИЈА Е ЕДИНСТВЕНАТА ДРЖАВА КОЈА ГО НЕМА СМЕНЕТО ИМЕТО ОД ДРЕВНИОТ ПЕРИОД !

МАКЕДОНЦИТЕ СЕ НАРОД ЗА ПОЧИТ !

МАКЕДОНИЈА ЛУЛКА НА ЦИВИЛИЗАЦИЈАТА !

РЕПУБЛИКА МАКЕДОНИЈА

Луѓе, ШО ВИ Е БЕ?

Ни фалат уште неколку признавања (мислам 4 или 5) за да имаме признавање на името од 2/3 од земјите во светот...

И како ќе ја изгубиме битката.....
Тоа е за оние шо не гледаат подалеку од носот...односно најдалеку до границата со јужниот сосед.......

Прашање е само на време.....ништо друго....

намништо не ни е, ама колку си сигурен дека ако треба да се гласа сите ќе гласаат онака како што нам ни одговара??

Времето работи за нас, ние треба да истраеме и да не потклекнуваме за никакви брзи брзоплети решенија.

Умрел Хрисдопулос!

108a5o7.jpg

На никој не сум му мислел лошо ама:

АЈ НЕКА ЗАВЛЕЧЕ НОГА! НЕК СЕ РЕДАТ, РАК ДА ГИ ИЗЕДЕ!

Во пеколот, ананаси во газ да му бутаат, како поздрав од нашите Македонци кои гореа од напалм. Ред нека видат сите кривоколничари цигански атински, што зло нанесуваат на родот Македонски!

Умрел Хрисдопулос!

108a5o7.jpg

На никој не сум му мислел лошо ама:

АЈ НЕКА ЗАВЛЕЧЕ НОГА! НЕК СЕ РЕДАТ, РАК ДА ГИ ИЗЕДЕ!

Во пеколот, ананаси во газ да му бутаат, како поздрав од нашите Македонци кои гореа од напалм. Ред нека видат сите кривоколничари цигански атински, што зло нанесуваат на родот Македонски!

Toa so ananasite me nasmea :). Neka mu e so sreka vo pekolot.

Боже Господе... на грчкиов форум, има еден тип кој е најверојатно, бугар кој се натурализирал како грк, има отворено тема која гласи „Грчкото малцинство во Македонија“(по нивно друкше ама нема врска)...

Е сега доаѓа интересното...

За да се направи фраер, постира дечкото клип со некој тип кој во сред Битола збори на грчки, и опишува колку се тоа било грчко бла бла бла бла...

А најдобрата работа во сето тоа е што тој „загрозен грк во Македонија“ не е никој друг, туку еден и единствен:

КОЉО ДИЈАМАНТОТ!

:pos2: :pos2: :pos2:

И типов мртов ладен си постира :vozbud:

Еве го видеото:
[media]http://www.youtube.com/watch?v=KLfPoaQIeKM[/media]

До кое ниво се спуштија циганиве од југ ЛУЃЕЕЕЕ!!! Сјајни аргументи...непобивливи!

:pos2: :pos2: :pos2:

П.С.

За оние кои незнаат кој е Кољо Дијамантот...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom