Каде е Гардата на Цар Лазар ?

• Креатор на темата Креатор на темата ZIKS
  • Време на започнување Време на започнување
Koja paravojska,onaa istata so tresese zeleni,deka ako Kosovo proglasi nezavisnost odma ke vlezat vo Kosovo

Извини другар, јас само кажав што кажа чичко Хаџи Геџото.....дали ќе го завземе Косово или не тоа не ме интересира..
Добро е што во Македонија не се пука..и добро е што во Македонија нема немири..

ti nemozes da se razberes so makedoncite a sosiptarite ni najmalku ne tresi gluposti 26godini imas ne ti lici

Како не си имам од дпа пријателчиња, кога ебевме македонски, бугарски, албански, србски, француски, германски, американски итн. пичиња заедно, тие беа тони и бојан. Немој така, не сум јас од вчера:)

Па пред се мислам дека гардата е само формалност и блеф... Никој не му може ништо на косово, а и веќе големите сили го признаа. Инаку доколку навистина постои и се отвори нова војна на Балканот тоа ке биде страшно доколку не влеземе во Нато. Ако влеземе во нато до некаде и ни одговара да има војна, ке одат од тука Албанци да го бранат Косово (тоа е факт како сакате гледајте!), па ке се намалат кај нас.

Не се надевам на војна..него зборувам за тоа што може да се случи, сакале вие или нејќеле....
Дали ти мислиш дека србите ќе седат мирни....гледаш од ден на ден стануваат подиви...
А и сигурен сум во блиско време дека ќе има граѓанска војна!
graganska vojna mozebi ke ima vo srbija no ne vo kosovo nek ti bude jasno :)

Па шо ако рекле? Рекле и Србија до Токио па сите им се смеат.:pos2: :pos2: :pos2:

ЕЕЕЕ

Го читав еден пријател на еден друг форум ми кажуваше виц кој бил често кажуван во 1981 година.....

Влегол албанец во библиотека и прашал Дали ја имаат Книгата за Косова Република..
Овој што работел таму му одговорил "Дечко вториот кат ти е кат за научна фантастика".

М.М.Е. колку е суров животот:vozbud::pos2:

graganska vojna mozebi ke ima vo srbija no ne vo kosovo nek ti bude jasno :)

Па гледам веќе 5 пункта или 4(незнам баш колку беа) на ОН се запалени....па сега ти види што може да се случи во иднина

Па пред се мислам дека гардата е само формалност и блеф... Никој не му може ништо на косово, а и веќе големите сили го признаа. Инаку доколку навистина постои и се отвори нова војна на Балканот тоа ке биде страшно доколку не влеземе во Нато. Ако влеземе во нато до некаде и ни одговара да има војна, ке одат од тука Албанци да го бранат Косово (тоа е факт како сакате гледајте!), па ке се намалат кај нас.
nema da ima vojna zaradi tie stravuvanja od vojna makedonija albanija i hrvatska ke vlezat vo nato... evropa ne dozvoluva nova vojna veke na balkanov osvesti se.. tekstot sto go imam boldirano a stogo imas ti napisano ne ti lici kako administrator... ne se nadevaj i raduvaj na tuga nesreka

ЕЕЕЕ

Го читав еден пријател на еден друг форум ми кажуваше виц кој бил често кажуван во 1981 година.....

Влегол албанец во библиотека и прашал Дали ја имаат Книгата за Косова Република..
Овој што работел таму му одговорил "Дечко вториот кат ти е кат за научна фантастика".

М.М.Е. колку е суров животот:vozbud::pos2:

Па гледам веќе 5 пункта или 4(незнам баш колку беа) на ОН се запалени....па сега ти види што може да се случи во иднина
jas mislev deka si zaglavil nekade vo 50-tite a ti 80 najlosite vreminja na balkanov jbg hehe

Сите сме заглавиле во тие периоди не само јас.....буквално сите што живеат на овој простор :)

pominuvaat denovi , i nisto od granatiranjeto na Pristina, sigurno mnogu se razocarani "makedoncite" , vo kogo li ke veruvaat vise, izgubija verba vo site

Па шо ако рекле? Рекле и Србија до Токио па сите им се смеат.:pos2: :pos2: :pos2:
Да ама сега е Србија ко Нокија сваки модел све мањи...Инаку критичен ќе биде утрешниот ден за кога е највен огромен собир..може да избега од контрола..

Абе каков Лазар каков Аркан барате
ова е завршена работа
оставете ги србите нека тонат во сопствениот очај
доволно тоневме и ние со нив

према емисијата на Васко Ефтов стварно бев запрепастен и очекував веќе да биде започната војна на косово.Арно ама некој изгледа нема доволно Муда да започне.по 3 пат ке речам Косово имаше јајца и стана независно секоја чест па сеа Цар Лазар ако има јајца нека се обиде!

Абе каков Лазар каков Аркан барате
ова е завршена работа
оставете ги србите нека тонат во сопствениот очај
доволно тоневме и ние со нив

Најпаметниот пост што сум го прочитал досега..
Браво!

Back
На врв Bottom