Косово се самопрогласи за независно, пукотници на прославата во Скопје

Статус
Затворена за нови мислења.
Вие, на крај... а ова е почеток на вашиот крај

Нека е почеток, добро е. Крајот на сите некогаш им доаѓа, така да не му ја мислам ја за крајот. Ти нацртај се на плоштад тебе да не ти дојде крајот, па да те викам фиромец завека после..

STARMKD18 kako be prijatel ne mi naleta 2001 so tvoite stavovi pa malce da porazgovaravme na samo okolu iseluvanjeto na Makedoncite

леее овје македонците колку го сакаат србија ... епо што да правиш тоа е тоа не плачете море све ќе биде во ред...чао bye bye JOGOSLAVIA

тебе што те брига за македонија бе.ако толку си ги сакате македонците што не ги земате тамѕ во бугарија.:tapp:

Мен ме интересува при комшиjата да е спокоjно. Това достатачно ли е?
Колкото за македонците, ако искат ште доjдат, ако нештат, седjат си в Македониjа, кадето са се родили, живеjат и т.н.

Или ти минава т`нката мисал да приберем сите македонци, та целата земьа да си остане за вас? Смехоран :pos2:

Нека е почеток, добро е. Крајот на сите некогаш им доаѓа, така да не му ја мислам ја за крајот. Ти нацртај се на плоштад тебе да не ти дојде крајот, па да те викам фиромец завека после..

НЕ ВЕРВАМ.. ДЕКА ЌЕ МЕ ВИКАТЕ... ако дојди такво време, нема да постоите

Се додека Косово и Метохија не биде признаено од ОН тоа е вештачка држава како и Јужна Осетија во Грузија. Џабе им е радоста на ШИПТАРИВЕ доколку не бидат признаени од светот

За сите збунети на форумот, темата не е за Косово или Србија!
Темата е кршењето на законот од една страна и неспроведувањето на истиот од друга страна по повод прославата на независноста на Косово.

Што е проблемот?

Зошто едните го кршат законот а другите не го спроведуваат?

п.с. За првиот суртук:

За да дојдат Македонците од зад карпатите, треба да имало зад крпатите Македонци. Никој никогаш не кажал и не докажал дека зад Карпатите имало Македонци.

За вториот суртук:

Ако некој треба да ја напушти Македонија, тогаш први на редот се немакедонците кои го кршат законот како што тоа се прави во Германија,Австрија,Данска,Швјцарија.

п.п.с. Јас ќе бидам културен и нема да докажувам од кај дошле албанците меѓудругото и што оваа тема не за тоа.

Белград е ремпере сеа дадоа на вести ја нападнале Америчката амбасада ова е лошоо...

Се додека Косово и Метохија не биде признаено од ОН тоа е вештачка држава како и Јужна Осетија во Грузија. Џабе им е радоста на ШИПТАРИВЕ доколку не бидат признаени од светот

Македонија откако прогласи независност, кога беше признаено од ОН? Кога беше примена во ОН? Јас колку што знам, сеуште не е примена во ОН...Фиром да, ама Македонија не. Така да...patience...не се брзаме никаде, нели? Џабе е радоста на Албанците нормално...треба и Чамерија да се земе, па после нема да биде џабе, нели? А за светот не се секирај...Ќе признаат и они...еден по еден, ден по ден.

Белград е ремпере сеа дадоа на вести ја нападнале Америчката амбасада ова е лошоо...

зашто лошо..нека горат албанските пријатели...треба и ние да ги избракаме од тука тоа америчките педери....и нивните поданици

море море колку си знаел,врска си немаш.
еве ти линк читај бе слепец : https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/al.html

Albanian 95%, Greek 3%, other 2% (Vlach, Roma (Gypsy), Serb, Macedonian, Bulgarian)

Muslim 70%, Albanian Orthodox 20%, Roman Catholic 10%
(плус и православните и католиците се мнозинство албанци)

а еве за македонија:
https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/geos/mk.html

Macedonian 64.2%, Albanian 25.2%, Turkish 3.9%, Roma (Gypsy) 2.7%, Serb 1.8%, other 2.2%

Macedonian Orthodox 64.7%, Muslim 33.3%, other Christian 0.37%, other and unspecified 1.63%

неписмен низаеден:tapp:

Не, не сум неписмен, на некој не му одговараат вистинските бројки, а за Циа поголеми лажови немат од нив, а иначе вие што сте во Македонија немате врска со вистинските албанци, којзнае што сте

Требаше одамна ама дефинитивно мора веднаш да се почне засилена школска програма и можеби уште од прво одделение да има барем еднаш неделно час по толеранција и културно живеење, каде секоја недела на сите првачиња ќе им се кажува дека оружјето освен тага и губење на животи ништо друго не носи, и така секоја недела тоа да им се повторува до матура, бидејќи ова ги преминува сите граници на нормален и образуван народ, ова само докажува дека уште многу Македонски граѓани се на дивјачко ниво потполно исто ко во африка што се со тоа калашите кои пукаат и само се тепаат без врска.

Нема да ни честитате?;)

Честитки Појол, а и гледам дека Р.Македонија ќе се омрси од пустелијата Косово кога ќе мавне ембарго Србија на неа:helou:.
Значи едвај чекам максимално да го исцицаме Косово финансиски:)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom