Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Odgovori mi ti sto se palish na albancite i na zapadot?
Не се палам на Албанците само сакам да живееме сложно затоа што само така ќе направиме стабилна джава. Него пак не одговори зошто го :drk: на Сврбите. Патетичен си!

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Човече, една работа..Живеам во овој свет,на Балканот, на мајка Македонија..Си ја сакам Македонија, повеќе од се..Не имам видено аир ни од албанците ниту од србите.Затоа прекинете еднаш да заземате туѓ став(моментално српскиот) и еднаш заземете МАКЕДОНСКИ СТАВ!Историјата брат, не те има научено кој колку не има мразено?Можеби се враќам премногу во минатото, но сепак,Србија не тупкаше по рамо за Балканските Војни, и на крајот не сме поделени од тие браќа ден денешен?Колку само Македонци настрадаа на Пиринот, на Егејот и на Вардаров од српско-бугарско-хеленистичките окупатори?Или тоа е далеку па да го заборавиме?Или непризнавањето на Црквата е сегашен проблем, оти ако сме им браќа не не признаат, туку ми шетаат мантиите на оној пе**рон вранишко?Зошто...Не пљачи Пахомие, брзо си го заборавил Пахомие и неговите зулуми?Или да не се повторувам за Шешељ,Аркан имаше изјави “Македонија е следеча“, и уште многу работи за “браќава“
Makedonskiot stav ne e sluga na albancite i penzii za teoristi i ali ahmeti u sobranie a bratot ljube vo haag, makedonskiot stav li e da bidat ponizeni branitelite i da nemat za leb, makedonskiot stav li e drzaven jazik, dali e makedonskiot stav da pishe shkup koga vleguvash u skopje i kaj da odish niz zapadna makedonija da go gledash orelot so grafiti kade pishi UCK, ili da toa e noviot makedonski stav.
Toa ne e makedonija za mene ako e za vas.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Не се палам на Албанците само сакам да живееме сложно затоа што само така ќе направиме стабилна джава. Него пак не одговори зошто го :drk: на Сврбите. Патетичен си!
:pos2: :pos2:
Odma znaev deka si sluga albanska i izrod makedonski, vie najdovte da zboruvate za makedonija.:tapp:

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
:pos2: :pos2:
Odma znaev deka si sluga albanska i izrod makedonski, vie najdovte da zboruvate za makedonija.:tapp:
Абе смешен си, него дај одговори еднаш 100 пати те прашав, а и не само јас. Ај те молам одговори па да завршиме со дискусијата, зошто јас ти го кажав мојот став сеа ти кажи зошто им го :pusk: на Сврбите.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Абе смешен си, него дај одговори еднаш 100 пати те прашав, а и не само јас. Ај те молам одговори па да завршиме со дискусијата, зошто јас ти го кажав мојот став сеа ти кажи зошто им го :pusk: на Сврбите.
Nema jas sto da se dokazuvam ili kazuvam na slugi albanski sto ne napravija lugje od vtor red vo svoja drzava i sho pobrzo na pravat slugi na albancite.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Nema jas sto da se dokazuvam ili kazuvam na slugi albanski sto ne napravija lugje od vtor red vo svoja drzava i sho pobrzo na pravat slugi na albancite.
Јас нит сум нечиј слуга нит ќе бидам, а ти можеш слободно да се преселиш у качаник или у Ниш и таму да шириш омраза пошто таму уште проаѓа. И таму после целиот среќен можеш да си дискутираш со тие вандалите што кршеа Амбасади за голема СВРБИЈА и да си фантазирате :pos2: .

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Јас нит сум нечиј слуга нит ќе бидам, а ти можеш слободно да се преселиш у качаник или у Ниш и таму да шириш омраза пошто таму уште проаѓа. И таму после целиот среќен можеш да си дискутираш со тие вандалите што кршеа Амбасади за голема СВРБИЈА и да си фантазирате :pos2: .
Dosta me zamarash, ti ako sakash da ziveesh u golema albanija zivee zosto sto posto albanec si a jas i mnogu drugi ne samo na forumot ne sakat da bidat slugi albanski i da ne cekaa istoto sto se sluci na Kosovo.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Dosta me zamarash, ti ako sakash da ziveesh u golema albanija zivee zosto sto posto albanec si a jas i mnogu drugi ne samo na forumot ne sakat da bidat slugi albanski i da ne cekaa istoto sto se sluci na Kosovo.
Не приметуваш дека ти замараш? А јас и многу други нормални Македонци овде на форумов неќеме да дискутираме за СВРБСКИТЕ национални интереси и да ги жалиме. И те молам веќе доста со ова слуги албански зошто си цепки.:pos2: :pos2:

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Makedonskiot stav ne e sluga na albancite i penzii za teoristi i ali ahmeti u sobranie a bratot ljube vo haag, makedonskiot stav li e da bidat ponizeni branitelite i da nemat za leb, makedonskiot stav li e drzaven jazik, dali e makedonskiot stav da pishe shkup koga vleguvash u skopje i kaj da odish niz zapadna makedonija da go gledash orelot so grafiti kade pishi UCK, ili da toa e noviot makedonski stav.
Toa ne e makedonija za mene ako e za vas.
Човек,добро зошто не можеш да ме сватиш?Не реков дека ги поддржувам албанците!!!Зошто не ме сватиш?Во право си за се тука, ама тоа не е тема на разговор...Те прашав конкретно ЗОШТО ГИ ПОДДРЖУВАШ СРБИТЕ КОГА И ТИЕ НЕ МРАЗАТ И АЛБАНЦИТЕ НЕ МРАЗАТ!

Не почнувај нова тема на разговор за бранителите..Зборуваме за албанскиот и српскиот империјализам, експанзионизам и омаловажување кон Македонија!Не треба да се поддржува ниту албанскиот ниту српскиот став..ТРЕБА ДА СЕ ИМА СОПСТВЕН СТАВ ОКОЛУ ОВА ПРАШАЊЕ!Ти ги правиш србите за подобри од албанците..Ајде наведи ми факти за тоа, немој кога ќе немаш што да ми одговориш да ми пишиш за бранителите и да ја шириш темата..Пиши конкретно за тоа што те прашувам, а ако не можеш да ми одговориш немој да отвараш други теми...

Инаку ете никогаш нема да се сложам Македонија да им даде пензии на Она..Ниту ништо...

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Човек,добро зошто не можеш да ме сватиш?Не реков дека ги поддржувам албанците!!!Зошто не ме сватиш?Во право си за се тука, ама тоа не е тема на разговор...Те прашав конкретно ЗОШТО ГИ ПОДДРЖУВАШ СРБИТЕ КОГА И ТИЕ НЕ МРАЗАТ И АЛБАНЦИТЕ НЕ МРАЗАТ!

Не почнувај нова тема на разговор за бранителите..Зборуваме за албанскиот и српскиот империјализам, експанзионизам и омаловажување кон Македонија!Не треба да се поддржува ниту албанскиот ниту српскиот став..ТРЕБА ДА СЕ ИМА СОПСТВЕН СТАВ ОКОЛУ ОВА ПРАШАЊЕ!Ти ги правиш србите за подобри од албанците..Ајде наведи ми факти за тоа, немој кога ќе немаш што да ми одговориш да ми пишиш за бранителите и да ја шириш темата..Пиши конкретно за тоа што те прашувам, а ако не можеш да ми одговориш немој да отвараш други теми...

Инаку ете никогаш нема да се сложам Македонија да им даде пензии на Она..Ниту ништо...
Koj e toj srpski imperijilizam sto branat svoe Kosovo? Mozda treba da go probate toa nekogash da se branite za svoe i da ne se davame na drugi, ama gledam tolku razbirate.
Vo nash interes ne e uste edna albanska drzava na nasha granica.
Vidi na koj mu dokazuvam za prashanjeto okolu kosovo, ke go osekate za kratko vreme.
Samo da znaete zaradi lugje kako opasen i drugi ovde branitelite se izbrukani i ponizeni i Bratot Ljube i Johan se vo haag a ahmeti i tie si shetat slobodno.
Toa e eden neviden sram sho nikogash nema da se pomiram, prodolzete da gi ljubite i zapadot sto stojat seto ova.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Abe Seselj moze voda da ti nosi :pos2:

Ova ti doagja kako onaa : nekoj sakal da bide pogolem katolik od samiot papa

A so saka TMRO ? hahaha

Mislam deka nema vece so da se pisuva...podobro kljuc
Znaesh sto vatikanot zaedno so papata moze kurot da mi go pushat, a vie od sdsm najmalku imate da zboruvate za seto ova.
Gi iponizuvate branitelite vo zatvori a teroristite gi stavivte vo sobranie.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Koj e toj srpski imperijilizam sto branat svoe Kosovo? Mozda treba da go probate toa nekogash da se branite za svoe i da ne se davame na drugi, ama gledam tolku razbirate.
Vidi na koj mu dokazuvam za prashanjeto okolu kosovo, ke go osekate za kratko vreme.
Samo da znaete zaradi lugje kako opasen i drugi ovde branitelite se izbrukani i ponizeni i Bratot Ljube i Johan se vo haag a ahmeti i tie si shetat slobodno.
Toa e eden neviden sram sho nikogash nema da se pomiram, prodolzete da gi ljubite i zapadot sto stojat seto ova.
Чоек ти си закон:pos2::pos2:. Јас ги почитувам и ги сакам Љубе и Јохан повеќе од тебе али тој муабет не е за овде. Него кажи ми ти од кај ова сеа дека Косово е Сврбско :pos2::pos2::pos2:. Абе ти си бил жив хумор, подобар си и од Џери Спрингер :pos2::pos2::pos2:. ти човеку живееш у 19 век.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Toa e eden neviden sram sho nikogash nema da se pomiram, prodolzete da gi ljubite i zapadot sto stojat seto ova
.
ТМРО, пишам пишам џабе ги кршам прстите, кога си се запнал за србите дека се добри и добри па што да ти праам..Не сакам да ширам теми како тебе, ама да те прашам војната во Босна, на цел Балкан од кој империализам произлегоа?Што мислиш после Босна кој беше нареден?Секако, Македонија...Кога го прашале Шешељ за случувањата и за голема Србија, тој одговорил..“Да ги земеме Хрватска,Босна и Словенија прво, за Македонија лесно е, се освојува за 3 дена“- овој на каков империализам станува збор??Одговори ми...Не сакам да навлегувам зошто можам за оваа тема за србите да зборувам до сабајле без прекин...
За второто болдирано се сложувам дека е вистина тоа, дека неправедно е осуден Љубе и Јохан...Сето е вистина...ЗОШТО ГИ ПОДДРЖВАШ ТОЛКУ СРБИТЕ, КОГА ИСТО Е ТОА!И јас нема да се помирам што Аљи шета слободно, што гзим и цела мафија шетаат додека Љубе е во Хаг...Ама не е тоа тема за муабет...Тема е зошто толку ја браните србија, кога и тие се исти со албанците

Член од
21 декември 2007
Мислења
168
Поени од реакции
1
О каде тоа дека ги бранам Србите.Јс само реков дека само воена интервенција мозат да го повратат.Секако нели е светски преседан, ако е така и Северен Кипар заслузува држава. Чеченија исто така, Баскија со години исто и Северна, Ирска Квебек . Нели треба да се почитува волјата на народот.Ати па што ги браниш качаците?Тие сто вчера пукаја во тебе , во блискиот твојнив ги браниш албанците .Сакаш федерална држава? и јас неможам да разберам , завртисе малку назад и потоа погледни напред пред тебе.
e brao be Makedoncinja! Aj sega, ne se sramete, izedete se! E od ova nie si patime... ovoj go branel kacakot, ovoj srbinot. :kesa:
pate, ova ne se odnesuva na ovie dvajcava samo, tuku i na mnogu drugi na postov, koi si lepat nekakvi vakvo i onakvofilski etiketi.

Kajgana Shop

На врв Bottom