Косовскиoт епископ Артемије повикува на војна!

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Ti si albanofil i sakash golema albanija, jas ke si go nosam imeto zosto mi lezi vo familijata i krvta.
Ne sum jas izmislen od tito kako tebe.
Тито не ми го спомнувај, мојот дедо лежел во затвор заради тој тито и за самостојна Македонија. Јас не сакам голема Албанија ниту сум албанофил, само србендиве не можам да ги поднесам, а тебе ако ти се свигаат дома носи си ги!

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Смири се кико не дека не си право, многу емоции:)
Многу се нервирам човече..Сакам на сите проблеми на Балканов да гледаме СО НАШИ МАКЕДОНСКИ ОЧИ, а не со српски наочари и се српско да ни се гледа..А ТМРО, зошто толку ги штитиш србите на сметка на албанците?Зошто мислиш дека српскиот шовинизам е “подобар“ од албанскиот?Јас мислам дека двата се сепак исти! И двата се погубни за Македонија, штотуку ги штитиш сервите..Па тие се јаки, сами нека се заштитат, не сме им требале нив..Како после чоек да не се нервира?Си стал од ТМРО аватар, а ми ги штитиш тука србите..Треба ДА ГИ ШТИТИШ МАКЕДОНЦИТЕ И ОД СРБИТЕ И ОД АЛБАНЦИТЕ!НЕ да ги напаѓаш албанците на сметка на србите..Видени се и едните и другите колку ја сакаат Македонија...

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Тито не ми го спомнувај, мојот дедо лежел во затвор заради тој тито и за самостојна Македонија. Јас не сакам голема Албанија ниту сум албанофил, само србендиве не можам да ги поднесам, а тебе ако ти се свигаат дома носи си ги!
Ti ke kazuvash dedoti lezel zatvor, moite imat bideno ubiene za taa makedonija da bide nezavisna a sega sakate da mu ja dademe i da bideme sluga na Albancite.
Dobro sto ne se zivi da go vidat ovoj sram.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Ti ke kazuvash dedoti lezel zatvor, moite imat bideno ubiene za taa makedonija da bide nezavisna a sega sakate da mu ja dademe i da bideme sluga na Albancite.
Не ви го сваќам муабетот...Демек кој има повеќе “негови“ загинато за Македонија тој е поголем патриот?Или што е финтата?

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
абе србите треба да се помират дека косово отиде уште 93. Со милошевич они допрва ке сватат дека се во тешка загуба.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Не ви го сваќам муабетот...Демек кој има повеќе “негови“ загинато за Македонија тој е поголем патриот?Или што е финтата?
Jas neam potreba da se dokazuvam za nikoj, ama nikoj nema pravo da me pravi nesto sto ne sum koga tie istite se najgolemi albanofili i ne pravat sluga na albancite.

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Jas neam potreba da se dokazuvam za nikoj, ama nikoj nema pravo da me pravi nesto sto ne sum koga tie istite se najgolemi albanofili i ne pravat sluga na albancite.

А не ми одговори на другото прашање не знам од која причина ама ај пак ќе ти го копирам односно цитирам од мојот претходен пост...

ТМРО, зошто толку ги штитиш србите на сметка на албанците?Зошто мислиш дека српскиот шовинизам е “подобар“ од албанскиот?Јас мислам дека двата се сепак исти! И двата се погубни за Македонија, штотуку ги штитиш сервите..Па тие се јаки, сами нека се заштитат, не сме им требале нив..Како после чоек да не се нервира?Си стал од ТМРО аватар, а ми ги штитиш тука србите..Треба ДА ГИ ШТИТИШ МАКЕДОНЦИТЕ И ОД СРБИТЕ И ОД АЛБАНЦИТЕ!НЕ да ги напаѓаш албанците на сметка на србите..Видени се и едните и другите колку ја сакаат Македонија...
Сакам да го добијам твоето мислење на овој проблем, односно мој не е , зошто имам сватено дека србите не мразат исто колку и албанците..

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
Абе шириш омраза алооооооооооооооооооооо!! Никој ништо не дава и никој не бара!!!!! А Косово што станало незавесно не гледам причина ти да се замараш!! Значи непоправливи сте бе србомани, за вас само Шешељ да ве ебе а вие да му кажувате колку ви е убаво!!

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
А не ми одговори на другото прашање не знам од која причина ама ај пак ќе ти го копирам односно цитирам од мојот претходен пост...

Сакам да го добијам твоето мислење на овој проблем, односно мој не е , зошто имам сватено дека србите не мразат исто колку и албанците..
Ti imam receno nesto polosho vo ovoj svet od albanskiot teror nema, ama eve sega nie ke razberime.
A ke ti kazam nisto ne se ucite od istorijata samo aj povturuvate.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Абе шириш омраза алооооооооооооооооооооо!! Никој ништо не дава и никој не бара!!!!! А Косово што станало незавесно не гледам причина ти да се замараш!! Значи непоправливи сте бе србомани, за вас само Шешељ да ве ебе а вие да му кажувате колку ви е убаво!!
:pos2:
Nisto drugo nemozish da kazish, izmislen od tito ste isto taka barate nekoj sozivot i jas shiram omraza zosto ja velam vistinata.
Tesko vas slugi na albancite ama cel narod nema da go propadnete so vas.

Член од
3 февруари 2008
Мислења
255
Поени од реакции
1
:pos2:
Nisto drugo nemozish da kazish, izmislen od tito ste isto taka barate nekoj sozivot i jas shiram omraza zosto ja velam vistinata.
Tesko vas slugi na albancite ama cel narod nema da go propadnete so vas.
Очигледно во право бил еден паметен човек кога кажал дека човечката глупост е бесконечна. И не му одговори на човекот што те праша па еве и јас да те прашам: ЗОШТО СЕ ПАЛИШ НА СВРБИТЕ? Одговори ми го ова, зошто друго се во врска со тебе ми е јасно.

TMPO

Obraz
Член од
31 октомври 2007
Мислења
1.728
Поени од реакции
26
Очигледно во право бил еден паметен човек кога кажал дека човечката глупост е бесконечна. И не му одговори на човекот што те праша па еве и јас да те прашам: ЗОШТО СЕ ПАЛИШ НА СВРБИТЕ? Одговори ми го ова, зошто друго се во врска со тебе ми е јасно.
Odgovori mi ti sto se palish na albancite i na zapadot?

Член од
17 февруари 2008
Мислења
33
Поени од реакции
0
realnosta e deka vremeto raboti za albancite kako sto eden clen napisa pogore dosega makedoncite gledale od gledna tocka na srbija pa zatoa se rodi neprijatelstvoto pomegu makedoncite i albancite... no poleka se menuva sostojbata i milo mi e za toa..

Vartolu

1897 Fighter
Член од
29 декември 2007
Мислења
14.977
Поени од реакции
5.596
Ti imam receno nesto polosho vo ovoj svet od albanskiot teror nema, ama eve sega nie ke razberime.
A ti ako mislish ozbilno deka srbite ne mrazat isto kako albancite togash neznam u koj svet ziveesh.
Човече, една работа..Живеам во овој свет,на Балканот, на мајка Македонија..Си ја сакам Македонија, повеќе од се..Не имам видено аир ни од албанците ниту од србите.Затоа прекинете еднаш да заземате туѓ став(моментално српскиот) и еднаш заземете МАКЕДОНСКИ СТАВ!Историјата брат, не те има научено кој колку не има мразено?Можеби се враќам премногу во минатото, но сепак,Србија не тупкаше по рамо за Балканските Војни, и на крајот не сме поделени од тие браќа ден денешен?Колку само Македонци настрадаа на Пиринот, на Егејот и на Вардаров од српско-бугарско-хеленистичките окупатори?Или тоа е далеку па да го заборавиме?Или непризнавањето на Црквата е сегашен проблем, оти ако сме им браќа не не признаат, туку ми шетаат мантиите на оној пе**рон вранишко?Зошто...Не пљачи Пахомие, брзо си го заборавил Пахомие и неговите зулуми?Или да не се повторувам за Шешељ,Аркан имаше изјави “Македонија е следеча“, и уште многу работи за “браќава“

Kajgana Shop

На врв Bottom