ПРОТЕСТ ПРОТИВ МЕНУВАЊЕТО НА УСТАВНОТО ИМЕ! ВТОРНИК, 18:00, плоштад МАКЕДОНИЈА!

• Креатор на темата Креатор на темата Serpico
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
не само да се слика, туку и видео клипови да се снимаат истите да бидат прикажани на интернет, да видат сите Македонци низ целиот свет

добро утро...
па денес има побајаги работа ...

добро утро...
па денес има побајаги работа ...

добро утро! :)
јас чекам да поминат уште 1-2 саата, па да контактирам уште повеќе радио станици... друго од страна не можам да направам :(

ps. информирани се 15 Радио станици до сега и сите до едно почнаа да ја пуштаат информацијата на секој 1 или 2 саата.

Добро утро Македонијо!!!

Ве следам и иако не можам да присуствувам на протестот пратив маилови до сите што ги познавам!!! За две недели сум дома па ако се организира повторно, таму сум!!!

Чекам новости!

Да живее МАКЕДОНИЈА!!! Само напред и гордо Македонци!

БРАВО ! ЗА ТЕБЕ И СИТЕ ОСТАНАТИ ...
МЕ ВООДУШЕВУВА ШТО НАВИСТИНА СЕ ОСЕТИ ЖИВОТ ВО МАКЕДОНИЈА

добро утро! :)
јас чекам да поминат уште 1-2 саата, па да контактирам уште повеќе радио станици... друго од страна не можам да направам :(

ps. информирани се 15 Радио станици до сега и сите до едно почнаа да ја пуштаат информацијата на секој 1 или 2 саата.

Мали стварно браво за радијава ептен се од корист!!!!

Значи супер би било доколу имаме и архивско снимање и сликање на протестот од страна на наши луге, надвор од она на новинарите!
Ајде сите апарати кои се појавуваа по собиранките, активирајте се на ова поле. Но пријавете ни да знаеме со колку наши фото или видео репортери располагаме!!!!

Со нови информации околу пресот многу наскоро!!!!

Гоца едвај чекам да видам вести од вторник!!! Нека се слушне македонскиот глас насекаде! Во народот е силата!!!

Не да сум одушевена туку не можам да опишам како се чувствувам! Пеперутки ми играат цело време! :vozbud:

ПЕПЕРУТКИ ! ЈАСКА ПОЧНАВ СО БОГОВИ ДА ДРУЖАМ ...
ВЕ ЉУБАМ СИТЕ ......

Абе луѓе не кажавте тие што сакаат да дојдат од другите градови како ке им се организира превоз??? Баш сега правев муабет на еден друг форум...

Кој да ти организира превоз? Младиве иницијатори на протестот кои се трудат повеќе да ја разгласат вестта или? И јас сум од друг град, па ќе одам со автобус и не барам да ме носи некој бесплатно, дека одам по своја желба и затоа што сакам да придонесам некако на ничиј трошок. Една автобуска карта е банална работа во споредба со тоа што може да се постигне на протестот.
Иначе одлично ми звучи до сега, мислам дека ќе има премногу луѓе, бидејќи многу луѓе тука се трудат и премногу е постигнато за два дена. Дури мислам и дека нема човек кој не знае веќе. Кога се работи вака сложно, нема потреба од припреми со месеци.
Јас ќе издејствувам да оди и во Струга на 2 радија џинглот или макар само да се чита повикот.

Кој да ти организира превоз? Младиве иницијатори на протестот кои се трудат повеќе да ја разгласат вестта или? И јас сум од друг град, па ќе одам со автобус и не барам да ме носи некој бесплатно, дека одам по своја желба и затоа што сакам да придонесам некако на ничиј трошок. Една автобуска карта е банална работа во споредба со тоа што може да се постигне на протестот.
Иначе одлично ми звучи до сега, мислам дека ќе има премногу луѓе, бидејќи многу луѓе тука се трудат и премногу е постигнато за два дена. Дури мислам и дека нема човек кој не знае веќе. Кога се работи вака сложно, нема потреба од припреми со месеци.
Јас ќе издејствувам да оди и во Струга на 2 радија џинглот или макар само да се чита повикот.

кои 2 ? поради тоа што контактирав и во струга...

Ги познавам газдите од Бисер и Ди Џеј ... кого исконтактира ти, да не се повторуваме?

да... штом ги знаеш јави се прашај ги пак дали почнале да го пуштаат и поздрави ги од мене.
ако знаеш и некои други радио станици наоколу слободно контактирај...

za zal ne mozam da dojdam u skopje,ama barem da napravime nekoja online anketa,da se potpisat site koi se protiv menuvanje na imeto i da mu go pratime na branko !

za zal ne mozam da dojdam u skopje,ama barem da napravime nekoja online anketa,da se potpisat site koi se protiv menuvanje na imeto i da mu go pratime na branko !

велиш, не можеш да одитеш. ОК. велиш за онлајн анкета... додека го поставуваш прашањето и чекаш одговор, оти не поставиш ти една ? не прашувајте правете се што мислите дека е во корист.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom