Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
добро утро...
па денес има побајаги работа ...
добро утро!
јас чекам да поминат уште 1-2 саата, па да контактирам уште повеќе радио станици... друго од страна не можам да направам
ps. информирани се 15 Радио станици до сега и сите до едно почнаа да ја пуштаат информацијата на секој 1 или 2 саата.
Абе луѓе не кажавте тие што сакаат да дојдат од другите градови како ке им се организира превоз??? Баш сега правев муабет на еден друг форум...
Кој да ти организира превоз? Младиве иницијатори на протестот кои се трудат повеќе да ја разгласат вестта или? И јас сум од друг град, па ќе одам со автобус и не барам да ме носи некој бесплатно, дека одам по своја желба и затоа што сакам да придонесам некако на ничиј трошок. Една автобуска карта е банална работа во споредба со тоа што може да се постигне на протестот.
Иначе одлично ми звучи до сега, мислам дека ќе има премногу луѓе, бидејќи многу луѓе тука се трудат и премногу е постигнато за два дена. Дури мислам и дека нема човек кој не знае веќе. Кога се работи вака сложно, нема потреба од припреми со месеци.
Јас ќе издејствувам да оди и во Струга на 2 радија џинглот или макар само да се чита повикот.
кои 2 ? поради тоа што контактирав и во струга...
Ги познавам газдите од Бисер и Ди Џеј ... кого исконтактира ти, да не се повторуваме?
za zal ne mozam da dojdam u skopje,ama barem da napravime nekoja online anketa,da se potpisat site koi se protiv menuvanje na imeto i da mu go pratime na branko !