Одма праам фолии и садам јагоди ... колку пара има у тоа не сте свесни .. една тетка од едно ко4анско село има отворено ваков бизнис ја коштало 25 000 иладарки .. ама си ги врнала уште првите 2 години .... :je:
Абе од Кочани е тетката и е меѓу најстручните у Кочани за оранжериско производство и да ти кажам ептен и е добар бизнисот меѓу другото и фер е кој сака да почне со ова им помага со совети и сл.Одма праам фолии и садам јагоди ... колку пара има у тоа не сте свесни .. една тетка од едно ко4анско село има отворено ваков бизнис ја коштало 25 000 иладарки .. ама си ги врнала уште првите 2 години .... :je:
Kaко не бе. За 20.000 евра веќе нема ни гарсоњера во Чаир да купиш. А гарсоњера, со кирија од 100 еур/месечно ќе ти биде повеќе зијан него ќар, ем ке те маткаат за кирија, ем ќе ти останат должни за сметки...Јас би купил едно станче и би го издавал и ете ти пари од киријата. За некоја година тоа ќе се исплати и пак ќе ги имаш парите.:wink::pos2:
Ова богами е перспективен бизнис мајтапот настрана...Eve Vi ideja kako garant sea ke napraite pari ne mora 20 000 moze i pomalce
Za 20 000 ke zemete wc hartija ama na nea ke vi bide istampano GRCKOTO ZNAME !!!
Ako ke gi prodavate troduplo od nabavnata i eve Vi kar od bar 30 000 evra za pomalce od mesec dena , ke zemete kopiljaci da ja sitkaat na Bit Pazar posto e nelegalno ova ama ke ide ko ALVA...
Ja ipak ne se zamaram so mali biznisi iskoristete ja idejata dur e aktuelna politickava situacija . :smir:
најреална идеја до сега од сите,апсолутно точноso 20 000 evra ke cekam izbori i ke doniram na taa partija sto ke bidam ubeden deka ke pobedi a za vozvrat ke baram direktorsko mesto vo nekoja drzavna institucija.....sekoj mesec malce plata poveke ukradeno i za godina 200 000 ke napravam.
Aj da te vidam kupi stance za 20.000 evra :pos2:Јас би купил едно станче и би го издавал и ете ти пари од киријата. За некоја година тоа ќе се исплати и пак ќе ги имаш парите.:wink::pos2: