Ако Косово недела прогласи независност, Русија ќе ја признае Абхазија и Јужна Осетија

Член од
25 септември 2007
Мислења
1.436
Поени од реакции
45
Ако Косово недела прогласи независност, Русија ќе ја признае Абхазија и Јужна Осетија и тоа во понеделник
оваа информација ја објави BBC денеска....

http://news.bbc.co.uk/2/hi/europe/7246809.stm

БАСКИЈА -Срцето на Европа треба да се удри или Северна Ирска дасе обедини со Ирска или да се даде подршка за независност на Шкотска .Или да се подели Белгија/:toe: чиста сметка долга лјубов.

ajdeeeeeeeeee.ako se proglasi nezavisnost treba i spancive so nivnite oblasti da se bunat.aj da vidam bas dali ke im dadat i dali ke ima demokratija.

Истото треба да се направи и со Република Српска да прогласи независност затоа ли војувааа 4 години србите во босна.

А зошто никој не ги спомнува Македонците кои живеат во денешна Бугарија и денешна Грција во Пиринска и Егејска Македонија, дали тие не заслужуваат да се припојат кон Македонија бидејќи отсекогаш сме биле обединети, незнам зашто никој не го користи овој момент да се вратиме во нормала - повторно МАКЕДОНИЈА ЦЕЛОВИТА

A so tolku te boli za srbite od Bosna? Ili treba nagrada za 4 godini masakr

Јас само казавувам реално ,како е штое.Не дека ги сакам Србите мегјутоа за Босна заслужиле да добијат независност и тоа платена со крв. А масакри сите прават Американците дури и најголеми.:pos2:

Republika Srpska odma treba da gleda za nezavisnost a ne samo zapadot da odobruva muslimanski drzavi so zlocini protiv pravoslavni mesta i narodi.
A za Kosovo nisto ne e zavrseno, evreite se vratija vo Jerusalim posle 2000 godini koga togash ke mu dojdat 5 minuti na srbite pa ke si go oslobodat.

Republika Srpska odma treba da gleda za nezavisnost a ne samo zapadot da odobruva muslimanski drzavi so zlocini protiv pravoslavni mesta i narodi.
A za Kosovo nisto ne e zavrseno, evreite se vratija vo Jerusalim posle 2000 godini koga togash ke mu dojdat 5 minuti na srbite pa ke si go oslobodat.

ne treba da gleda kon nezavisnost tuku kon pripojuvanje so srbija,posto ako e nezavisna republika srpska ima takva fizionomija nisto da ne moze da prai.

Ќе биде... па не треба да биде досадно... :) Треба малку забава

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom