Заедничко мастурбирање со партнерот

Член од
20 февруари 2010
Мислења
67
Поени од реакции
2
Сум го направила ова со партнерот и беше многу запалувачко.

Член од
24 јуни 2008
Мислења
1.705
Поени од реакции
75
Вери , вери најс ајдиа :wink:
Заедничката мастурбација како дел од предиграта врши многу добра работа.
(кој не пробал да проба ВЕДНАШ) :icon_lol:

Вилинско коњче

It is my party :))
Член од
31 декември 2009
Мислења
550
Поени од реакции
62
Пали, пали и тоа како ... уште при самата помисла на тоа се палам :back: ... освен оној дел со играчки или сл ... тоа ми е малку страно ... и не го доживувам природно ... рака и јазик вршат повеќе работа :pipi:
Да додадам, не сум го практикувала многу често, но било интересно - најчесто сексуалните односи се сведувале на кратко меѓусебно задоволување (предигра) и потоа препуштање на љубовно водни случувања ... прекраснотија...

H

^HITMAN^

Гостин
Перверзии. Фетиш си е фетиш, но не ја гледам логиката овде. Значи двајцата сте загреани, и дркате еден поред друг...:tapp:

Член од
6 декември 2009
Мислења
235
Поени од реакции
18
Безвезе... Нема поента, ако јас сама си завршам работа и он сам, тогаш не мора да бидеме заедно, ај преку камера ако не... Тапа муабет!

wot

aloof
Член од
20 мај 2008
Мислења
19.631
Поени од реакции
34.020
Интересно ми е да гледам. Добар turn on е.

Перверзии. Фетиш си е фетиш, но не ја гледам логиката овде. Значи двајцата сте загреани, и дркате еден поред друг...:tapp:
Nah.. jaс би го класфицирал цел тој акт како предигра.

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.277
Хахахах... Под услов ако и ти се самозадоволуваш... Би било тројка така, али нема везе хахах
Тоа се подразбира, ќе здробам салата ќе наточам ракиичка ќе се слечам ќе запалам компјутаро и полека уз мезенце и пијуцкање ќе си уживам

Член од
6 јануари 2010
Мислења
248
Поени од реакции
54
svasta be so ima nekoja da mi go drka ako mi e do drkanje sam ke si zavrsam rabota so ima nekoja da i baram da drka se bara picka ili da ti go pusi a ne sam so moes da naprais

Член од
20 декември 2015
Мислења
122
Поени од реакции
40
pokraj partner do mene jas sama da se zadovoluvam?nema smisla.a ne bi bilo loso da gldam kako toj sam se zadovoluva:zloo:

Kajgana Shop

На врв Bottom