Заедничко мастурбирање со партнерот

Сум го направила ова со партнерот и беше многу запалувачко.

Вери , вери најс ајдиа :wink:
Заедничката мастурбација како дел од предиграта врши многу добра работа.
(кој не пробал да проба ВЕДНАШ) :icon_lol:

Пали, пали и тоа како ... уште при самата помисла на тоа се палам :back: ... освен оној дел со играчки или сл ... тоа ми е малку страно ... и не го доживувам природно ... рака и јазик вршат повеќе работа :pipi:
Да додадам, не сум го практикувала многу често, но било интересно - најчесто сексуалните односи се сведувале на кратко меѓусебно задоволување (предигра) и потоа препуштање на љубовно водни случувања ... прекраснотија...

Перверзии. Фетиш си е фетиш, но не ја гледам логиката овде. Значи двајцата сте загреани, и дркате еден поред друг...:tapp:

Безвезе... Нема поента, ако јас сама си завршам работа и он сам, тогаш не мора да бидеме заедно, ај преку камера ако не... Тапа муабет!

Интересно ми е да гледам. Добар turn on е.

Перверзии. Фетиш си е фетиш, но не ја гледам логиката овде. Значи двајцата сте загреани, и дркате еден поред друг...:tapp:

Nah.. jaс би го класфицирал цел тој акт како предигра.

Хахахах... Под услов ако и ти се самозадоволуваш... Би било тројка така, али нема везе хахах

Тоа се подразбира, ќе здробам салата ќе наточам ракиичка ќе се слечам ќе запалам компјутаро и полека уз мезенце и пијуцкање ќе си уживам

svasta be so ima nekoja da mi go drka ako mi e do drkanje sam ke si zavrsam rabota so ima nekoja da i baram da drka se bara picka ili da ti go pusi a ne sam so moes da naprais

pokraj partner do mene jas sama da se zadovoluvam?nema smisla.a ne bi bilo loso da gldam kako toj sam se zadovoluva:zloo:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom