Најлудите Gaming никови

• Креатор на темата Креатор на темата Mac))
  • Време на започнување Време на започнување
На МАХ паблик 2 - "tenko mi bese dupceno"
Просто, просто, просто у пизду материну.

сеа баш гледам еден на фејсбук принт скрин напраил да се пофали со скорот..имаше шо да видам..
1.G-din. Beli cicki ke se lizat
2.G-din. mrzni gazenca ke se niza
3.G-din. Praznici se blizat
(вака беа според скорот па сеа вие најдете го правиот редослед..)
4.Snesko od Dozd
5.KOMUNALEC
6.ali baba
7.bato memati
8.glupSON

На кантер вчера еден влезе со ник Praznici se blizat... :tapp: како е можно да се олку глупи,стварно не сваќам....

HipHop Dzevrije
S.W.A.T Petel(ова сум ја :kesa:)
Krstac*
Ko me ubije peder je
Kinder Jajce
crn drob
Сега за сега тоа е.

Од никовите на цс како Полат Алемдар,Полат Алендар,Полатт,Полат,Мемати,Мемати Сасмаз,Зверхунде,Алириза е во криза,Долина на волците,Ѓеврие,Чакар,SWAT,Shadow Demon,Vampire Killer...итн др. дебилни идиотски глупи детски никови почиња да ми се кења!
Одвратно стварно...секој 2р е полат на сервер....и секој 2р од нив е или читерче,или тежок бот!
Неам коментар....со срањето на волците и гомн*та што паѓаат револуција се деси кај децава во Македонија...
Жално што растат со такви патетични сапуници,кои им го перат мозокот и ги прават ретардирани од мали нозе!

Од никовите на цс како Полат Алемдар,Полат Алендар,Полатт,Полат,Мемати,Мемати Сасмаз,Зверхунде,Алириза е во криза,Долина на волците,Ѓеврие,Чакар,SWAT,Shadow Demon,Vampire Killer...итн др. дебилни идиотски глупи детски никови почиња да ми се кења!
Одвратно стварно...секој 2р е полат на сервер....и секој 2р од нив е или читерче,или тежок бот!
Неам коментар....со срањето на волците и гомн*та што паѓаат револуција се деси кај децава во Македонија...
Жално што растат со такви патетични сапуници,кои им го перат мозокот и ги прават ретардирани од мали нозе!

Like :)

На кантер вчера еден влезе со ник Praznici se blizat... :tapp: како е можно да се олку глупи,стварно не сваќам....

Ајдеее, истиот го видов и јас, се згазив од смеење едноставно ѕвероња.

Back
На врв Bottom