"Eј, види го овој..."!

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
Тоа е типично за нашиов народ,,дефинитивно,,и е нешто што најмногу ме нервира...Добро,,и мене ми се случило,,не велам дека не,,ама дефинитивно кога зборувам така,,го правам тоа без лоша намера туку за забава а најмногу ме иритираат такви жени што немаат друга работа па коментираат се и сешто и измислуваат глупости,,е таквите понекогаш знаат и да ја преминат границата :jaj:
конечно во нешто да се согласиме:smir:

sakam mnogu da komentiram posto znam deka i drugite komentiraat za mene i ne mi smeta ako slusnam komentar za mene...sekoj si ima pravo da si kaze sto milsi ako ne mu se dopagjam mnogu mi e galje....Ako ne se zboruva za tebe toa znaci deka ne si interesen... barem vo pp e taka za drugite mesta neznam

неможеш да не искоментираш нешто за некој freak или некоја,не е важно,ако е "нус" појава коа сме со другари се пукаме од смеење,али за некои што се убаво дотерани,убави женски нема шо да се коментира,а мислам дека сме единствен ваков народ,еве на пример кај мене ако се вратиш во 4саат сабајле цела населба дознава,уште пенкала да им даеме да почнат да запишуваат,од тоа многу се курчам и секогаш ги пцујам тие што многу зборат

пффффф...па кој ке преќути на некои е баш такозвани фрикови , коа ке се избацат онака ... нема шанси да не искоментираш нешто:pipi:

Фрчело искреност на темава, признаваш дека коментираш и сметаш дека тоа ти дава повисок статус, делумно прочистен од гревовите, од оние кои не признаваат.

Деновиве, и на признавањето дека оговараш, ко и на признавањето на други многу нешта, му мине кул ефекат ерата.
Сфаќаме некои работи.
Our shit is better off in silence.

Кога немаш што да кажеш, ќе коментираш за другите. А иначе да ми се дешава тоа.

Пошо сум мрчатор/реметџија ми се дешава од време на време ама на одбрани лица...
Коа ќе се најдам сред реченица прекинувам....
Ама најчесто коментирам за однесување во овој контекст бидејки за облека и изглед многу ми е сељачко..

Кога немаш што да кажеш, ќе коментираш за другите. А иначе да ми се дешава тоа.

:ne: Имам што да кажам, ама некад не можам да го преќутам или да го зачувам во себе тоа што го мислам за некој.
Затоа:pipi: си коментирам а ако е е некој што го познавам сигурно и во фаца ке му кажам. Многу ме нервира на близок пријател зад грб да му зборам.:toe:

Да.
Еднаш ми се деси да седнам на клупа со другарка ми и на секој шо ќе поминит да му најдам мана и да искоментирам нешо.
И дур сфатив то се претвори во монолог.
,,И шо сеа овај рапер е демек? Оф леле види ја каква е ко бочка. Леле фрииииз, ко со петарда да се чешлала,,
И такви работи.
А за мене да зборвеле сум слушнала ама шо да се прајт. Не можам да им замерам. :helou:

Обично коментирам ама на комичен начин. Значи никого не навредувам. Баш денес пола саат се смеевме кога оговаравме едно девојче со голема глава. :pos::pos:

Оговарам ама ... после тоа се ставам во нивно место и глупо се осеќам ипак глупо е некој тебе да те оговара така.. како на пример денеска дејче беше ептен ниска прва година фаца као гремлин незнаеш дали да плачеш или да се смееш.:kesa:

Мој другар, се вели така на секој човек/дете/жена тоа мислам дека не му вреди, од сите она што ги спомна Мастичен све е извикал. глупо е искрено :tapp:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom