- Член од
- 2 август 2009
- Мислења
- 1.739
- Поени од реакции
- 136
Зошто србоман? Колку за информација мрзим све што е српско :back:znam deka si SRBOMAN no ne treba tolku mnogu da te boli za niv... NE TE PRIZNAVAT :helou:
Зошто србоман? Колку за информација мрзим све што е српско :back:znam deka si SRBOMAN no ne treba tolku mnogu da te boli za niv... NE TE PRIZNAVAT :helou:
se glea deka i ti imas kompleksi za tvojot "identitet"Зошто србоман? Колку за информација мрзим све што е српско :back:
Не бе брат, зошто комплекси? Комплекси од тоа што имам своја држава која постои милиони години, од тоа што имам своја нација што исто толку постои?se glea deka i ti imas kompleksi za tvojot "identitet"
gleaj malce po dole na kogo sum napishal toa .. !! praes samoubistvo so tvojataraka !
pa da nemase kompleksi nema da skoknase za SRBITE !!! i da zemase kako vas da vi recam !Не бе брат, зошто комплекси? Комплекси од тоа што имам своја држава која постои милиони години, од тоа што имам своја нација што исто толку постои?
Гледам на кого си напишал, али со тоа што него му викаш Ајмо Карпати ме навредуеш и мене ftopic::salut:
Ајде се разбравме, уште еднаш можем да речем дека појќе од тебе ги мрзим србите! Како и да е да прекинемо со оф топици пошто и моја и твоја тема е ова така ?pa da nemase kompleksi nema da skoknase za SRBITE !!! i da zemase kako vas da vi recam !
ne treba da se navredis koga recem ajmo karpati ako se milion godini ovde !
dobro kako i da e izvini za OFF TOPIKOT !!
Of koj nashol da zbori !!
Ajmo vo Karpati...!
koj od nas ispadna deka ima mozok,koga vo fudbalska tema,diskutirame za politikaДоказ за немање мозок :wink:
koj od nas ispadna deka ima mozok,koga vo fudbalska tema,diskutirame za politika
хахах си ставил хулигански слики ,дали сакаш да кажиш дека сте многу опасни или што е работата .Јас и уште 4 ца правиме толкави инциденти колку ви сите ,и само неколку пати имам преспано во полиција додека мојте луге не ме најдат .Vo TETOVO .. so teteks
Прегледај го приврзокот 38245Прегледај го приврзокот 38246Прегледај го приврзокот 38247Прегледај го приврзокот 38248Прегледај го приврзокот 38249 Прегледај го приврзокот 38250Прегледај го приврзокот 38251 Прегледај го приврзокот 38252 Прегледај го приврзокот 38253
Ednostavno "NAJDOBRI"
A kako vlegovme be nad 800 dusi na tribinita MARSHIN BEQIRI .. Neli bevme kazneti ????? hauahauiahaua
BALLISTET 1992 TETOVE..!
ako se pofalis za toa deka si spiel vo Policia allal da tie !хахах си ставил хулигански слики ,дали сакаш да кажиш дека сте многу опасни или што е работата .Јас и уште 4 ца правиме толкави инциденти колку ви сите ,и само неколку пати имам преспано во полиција додека мојте луге не ме најдат .
реалноста е таа .Не е ништо да правиш 100 хулигански дилерски работи и да излежиш една нок во полиција,тоа не е ништо .Неколку пати беа по една нок .ako se pofalis za toa deka si spiel vo Policia allal da tie !
Kako prvo nie ne sme Huliganska grupa i dilerite ne gi kriemo zad nashata grupa !!!реалноста е таа .Не е ништо да правиш 100 хулигански дилерски работи и да излежиш една нок во полиција,тоа не е ништо .Неколку пати беа по една нок .
п.с интересно е кога ке ти рече цајкан дека ке лежиш 1 недела а со изгрејсонцето испагаш и му правиш фаци .
не ги криете тие се на чело на групите тие водат тие се тепаат тие деполираат сали како салата Борис Трајковски итн ... сурова реалност .Kako prvo nie ne sme Huliganska grupa i dilerite ne gi kriemo zad nashata grupa !!!