Навивачки групи во Македонија!

• Креатор на темата Креатор на темата Hooligan
  • Време на започнување Време на започнување
Ај најди ми 5 вакви клипа о не мора волку барем приближно волку народ..за да можеш да се рамниш со Комити и Чекмбари

и мислам дека на темава и дадоа тек на фубалски групи така да...али ај ипак најди ми те молам sd
tipce ne kazah deka se ramname so komiti i ckembari....tuku videh nema gi navedano ajduci tuku lozari,sidari i t.n......barem mislam oti sme podobri od tie....pozz

tipce ne kazah deka se ramname so komiti i ckembari....tuku videh nema gi navedano ajduci tuku lozari,sidari i t.n......barem mislam oti sme podobri od tie....pozz

ахааа добро да од тие сидари кои и да се ваљда сте подобри а со Лозари сте комплетно исти

Пак ќе напоменам, доста со клипови од кошарка, голф и рагби. Темава е во фудбал, и ве молам да остане таму, да не ја праќам погоре (ифјуноуватајмин).

Нема натпревар кога сме пропуштиле да дојдеме од тетово во скопје да ја бодриме македонија.
Мислам дека и ние заслушуваме место тука.

Војводи Тетово

Што закон бе десет души едвај се на стадион и врв на се крадат име од навивачите на ОФК Београд... ц.ц.ц.

nenene pak si greska grobar.

romanticari bile nekogas navijaci na OFK BEOGRAD.a toa go dobile taka sto najprvin igracite gi narekuvale romanticari poradi nivnata prekrasna igra.eve na pr.slobodan santrac igral za toj tim na ofk beograd.

sea navijaci na ofk beograd se "blue union" i "plava garda".

nenene pak si greska grobar.

romanticari bile nekogas navijaci na OFK BEOGRAD.a toa go dobile taka sto najprvin igracite gi narekuvale romanticari poradi nivnata prekrasna igra.eve na pr.slobodan santrac igral za toj tim na ofk beograd.

sea navijaci na ofk beograd se "blue union" i "plava garda".
Абе ти глуп си или... па биле некогаш значи тоа име постоело... Стварно не ми е јасно со е со тебе...

Јас знам дека како регистрирани навивачи во Македонија се Комитите и Чкембарите и тоа се навивачки групи, она другото е кој доведен кој затечен...
Регистрирани се и стара гарда комити.
За тие што ги интересира, тие се оние старите комити, иако скоро сите со веќе навршени 50 години, сеуште не испуштаат натпревар на вардар и го следат со цело срце.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom