Стриптиз во пилотска кабина

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
DIRIZABL..?? :) ..mislam ne..! Poveke mi lici na nekoj od toa AVIONITE giganti...ruski...
Хехе сум го погодил зборот погоре :pos:

Ај за полетување може и успевале да се дигнат некако овие чуда... а слетувале ли барем целосно?

kapetan

Не сум дебел. Стомакот ми е 3D!
Член од
4 октомври 2008
Мислења
966
Поени од реакции
535
вгодина се запишвам на факс за пилот...нема сомневање...

Член од
15 октомври 2008
Мислења
85
Поени од реакции
6

Angelina Jolie vo cirrus sr22 reklamma ili ne sto e bitno ...dobar ova cirrusov

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Одвратна ми е.

Дајте нешто за уживање, појаки авиони!

Tanurovski

How you doin'
Член од
21 јуни 2007
Мислења
56
Поени од реакции
4
Хаха, ме потсети темава на еден виц:

Капетанот дал соопштение дека летот ќе трае уште два ипол саати, но потоа заборавил да го исклучи микрофонот. Потоа му се обратил на копилотот:
-Летов уште два ипол саати ќе трае, ај ќе го ставиме авионот на авто-пилот, ќе испиеме по едно кафе, и после да ја плеснеме стјуардесата.
Сите патници слушаат, а стјуардесата се затрчува да им каже дека не го исклучиле микрофонот, и одеднаш, еден од патниците:
-Добро де, кај трчаш, луѓето ни кафето не го допија.

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.760
Поени од реакции
22.786
Хаха, ме потсети темава на еден виц:

Капетанот дал соопштение дека летот ќе трае уште два ипол саати, но потоа заборавил да го исклучи микрофонот. Потоа му се обратил на копилотот:
-Летов уште два ипол саати ќе трае, ај ќе го ставиме авионот на авто-пилот, ќе испиеме по едно кафе, и после да ја плеснеме стјуардесата.
Сите патници слушаат, а стјуардесата се затрчува да им каже дека не го исклучиле микрофонот, и одеднаш, еден од патниците:
-Добро де, кај трчаш, луѓето ни кафето не го допија.

Друже закон ти е вицот:pos2::pos2::pos2:

blaster1

Искусен Кајганџија
Член од
16 декември 2008
Мислења
777
Поени од реакции
26
Хаха еј :pos2:добар виц.Каде трчаш луѓето уште ни кафето не го испиле :pos2:.
:salut:

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Стијуардесата Корин Герлс ја тужи “Орка’’ Винфри затоа што била истерана од работа, наводно заради тоа што имала секс со пилотот во приватниот авион на Орка (кој што чини $42 милиона).

http://www.nydailynews.com/gossip/2009/10/11/2009-10-11_oprah_winfrey_sued_by_former_employee_she_accused_of_having_sex_with_pilot_on_he.html#ixzz0Tk7Q1pKZ

Орка, кит убиец

Член од
14 декември 2009
Мислења
30
Поени од реакции
0
............ako narod znae kako se pravat kobasici, nema da pomisli da gi jade ni vo son, ako znae kako se nosat zakoni, nema da gi pocituva ni pod razno , ako znae koj se pilotira i so sto se pilotira.... :)
алал да ти е за мислењево. дека си во право во право си. поздрав

InSuLaNeR

A man who never was a boy.
Член од
13 јули 2009
Мислења
878
Поени од реакции
107
Ооооо па супер било да си пилот!!!

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Сега пак имаме друга ситуација. Компанијата Virgin Atlantic замолила жена војник, инаку Британка, да ја соблече униформата бидејќи за некои патници (муслимани) било навредливо да е така облечена.

Се надевам дека направила стриптиз насред авион.

http://www.barenakedislam.com/2013/03/10/virgin-atlantic-airways-orders-royal-navy-petty-officer-to-change-out-of-her-uniform-before-boarding-because-it-could-be-offensive-to-some-passengers/#.UT6TSCr

Kajgana Shop

На врв Bottom