Фан Клуб: Атлетико Мадрид

I

IBIZA SOUND

Гостин
redno vreme e da tepate protiv real
veruvam ke mu go ogorcite zivotot na special five i so remi makar neka bide :)

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Составот: De Gea, Ujfalusi, Godin, Dominguez, Filipe, Tiago, Mario Suarez, Elias, Reyes, Kun y Forlan

Ајдее само напред :vozbud::vozbud::vozbud:

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Си ги искористиа шансите :toe:
Касиљас е ненормален 150 шута спаси иначе и Де Геа не е далеку од него ..
Јака утакмица нема што како што се и сите во ова дерби но добар резултат од дамна нема :(

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Хајлајтс од натпреваро.Диего Коста во право време влезе во форма Форлан се мачи со повреди и со формата,Агуеро на овој натпревар беше казнет и Коста на прав начин ја искористи шансата со Хет трик.Сега во 3 бода разлика се 4 екипи.Ке има борба за ЛЕ во преостанатите натпревари.

За шпекулациите поврзани со Де Геа се надевам дека не се точни и дека ке остане повеќе години во Атлетико.Ги има на располагање и Асенхо и Жоел како замена за сепак Де Геа е поталентиран голман од претходниве и самото тоа што е 1 голман го потврдува тоа.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Добар натпревар со Еспањол 2-2 . Диего Коста и Агуеро одлични како и секогаш средината и нападот добри и потфрла одбраната.По којзнае кој пат поради Переа и Ујфалуши се губат бодови а моментално и не се потребни.Се на се лоша сезона е ова за Атлетико а на почетокот се очекуваше многу повеќе од овој тим.

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Ги прегазивме Леванте ! 4-1 (Елијас (19), Агуеро (50,70), Мунуа (84 OG).
Агуеро е во топ форма !!!

Aupa Atleti ! :icon_bigg

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
По 55 бода Атлетико,Севиља и Билбао па ке видиме во последно коло како ке се одвиваат работите за местата кои водат во ЛЕ.Кике официално заминува од Атлетико му опоздравија навивачите по крајот на натпреварот.Јас бев за да остане но колку што разбрав бил во недоразбирање со прецедателот Керезо кој има свои замисли.Најблиску е Херера но ке видиме дали одлуката ке падне на него јас сум против тој да го превземе клубот не е докажан тренер за да води тим кој треаба да напредува и освојува титули ...

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828
Еве хајлајтс од натпреварот.Агуеро со хет-трикот го постигна 100 гол за Атлетико.Завршивме на 7-мo место.
За следната година очекувам тренер од светска класа да го наследи Кике.Силвио и Салвио ке ја засилат десната страна.Ке видиме што ке се случува со останатите трансвери ...

Член од
7 јули 2010
Мислења
1.695
Поени од реакции
828

Kajgana Shop

На врв Bottom