Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Стварно многу глупо заврши,толку многу епизода,а никаков крај.

Јас цело време ја гледав емисијавасе додека не го сменија терминот никако не ми одговара новиот :) ај нека се најде некој љјубезен да каже како завршила последната епизода

Hahah :pos2: pa ocigledno e...cim ne znaes iminja na akteri :pos2:

Јас ке ти кажам. Каролина го остави Јуре на венчавката демек ја варал со бившата жена. Или Маријана или Лука го уби Том, не дадоа точно. Лука си отиде со Петра. Каролина му кажа на Јуре дека го измамиле за некои пари со тој адвокатот и изгледа ја задави со каиш. Маринко и каќа на Нада дека ја изневерил и си отиде Нада и така заврши.....

Јас ке ти кажам. Каролина го остави Јуре на венчавката демек ја варал со бившата жена. Или Маријана или Лука го уби Том, не дадоа точно. Лука си отиде со Петра. Каролина му кажа на Јуре дека го измамиле за некои пари со тој адвокатот и изгледа ја задави со каиш. Маринко и каќа на Нада дека ја изневерил и си отиде Нада и така заврши.....

Fala mnogu...

Aii kolku ubistva se slucile...TRAGEDIJA znaci a!!

Borna kako zavrsi??

еlena e, изгледа не си ја сфатила баш последната епизода како што треба.
Каролина го остави Јуре затоа што не сакаше да ги трпи неговите понижувања, а откако тој дознае дека Каролина го ограбила ја уби. Маријана го уби Том, но Маринко реши да ја превземе вината, значи Маринко ќе оди во затвор. Петра и Лука си заминаа, Борна остана сам, Мирна остана сама, се врати Мате, Тина остана сама, а пак Нада замина во манастир и така заврши серијата.

Сеа глупа-неглупа, заврши.
А дека заврши крајно безвезно, така си е.
Можеа уште 2-3 епизоди да снимаат за попристоен крај, ама тоа е тоа.

Глупости :tapp:
Се малтретирав едно време, ја гледав онака пошо ми беше досадно,тогаш беше глупа ајде .. али крајов еј :tapp::tapp: поглупо нешто амин.

Ја пратам секоја епизода,сеа како што сме на распуст,нема да пропуштам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom