Zabranjena ljubav

• Креатор на темата Креатор на темата ^BarunO^
  • Време на започнување Време на започнување
Сега на ред се Шехерзад и Ѓумуш... па ќе може раат да се гледа ТВ, ако во меѓувреме не смислат некоја нова серија од 3000+ епизоди.
Имаше една ваква ако не се лажам, Залезот на сонцето ил слично се викаше (ја даваа коа МТВ постоеше). Не можеа да ја откупат до крај, многу епизоди. Коа ќе размислам подобро, може и затоа пропадна МТВ. :pos:

Имаше една ваква ако не се лажам, Залезот на сонцето ил слично се викаше (ја даваа коа МТВ постоеше). Не можеа да ја откупат до крај, многу епизоди. Коа ќе размислам подобро, може и затоа пропадна МТВ. :pos:

:pos2::pos2:

Да имаше една,слична на Забрањена љубав,само со повеке епизоди :pos2:

Да не ги вреѓаме, серијата беше: Плажата на залезот:) Серијата не беше лоша, се до моментот кога дојде 250 епизода, серијата заврши и дознавме дека има уште плус 500 ваљда епизоди кои не се откупени :pos:

Заврши конечно забранета љубов?????

Глупав крај.Ептен глупав :tapp: денес ја фанав репризата и немам видено поглуп крај.Џабе ја напињаа 3 години :toe:

Нека ја прераскаже накратко во спојлер некој последната епизода :)

Не, кај нас сите се прикажаа, во Хрватска не се прикажале сите, таму ја прекинаа серијата на 760 епизода, а кај нас ги дадоа сите 805:smir:
Грешка сметам јас или ти?
760+55=815
750+55=805
Yeeey, имате уште епизоди за гледање. :pos2:

И да, иам две вести.
Добрата: заврши серијата.
Лошата: режисерот почна нова. :pos::pos::pos::pos:

Mногу чудно заврши серијава, некако нелогично, да не има уште неколку епизоди?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom