Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Сега на ред се Шехерзад и Ѓумуш... па ќе може раат да се гледа ТВ, ако во меѓувреме не смислат некоја нова серија од 3000+ епизоди.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имаше една ваква ако не се лажам, Залезот на сонцето ил слично се викаше (ја даваа коа МТВ постоеше). Не можеа да ја откупат до крај, многу епизоди. Коа ќе размислам подобро, може и затоа пропадна МТВ.Сега на ред се Шехерзад и Ѓумуш... па ќе може раат да се гледа ТВ, ако во меѓувреме не смислат некоја нова серија од 3000+ епизоди.

Имаше една ваква ако не се лажам, Залезот на сонцето ил слично се викаше (ја даваа коа МТВ постоеше). Не можеа да ја откупат до крај, многу епизоди. Коа ќе размислам подобро, може и затоа пропадна МТВ.![]()
Серијата не беше лоша, се до моментот кога дојде 250 епизода, серијата заврши и дознавме дека има уште плус 500 ваљда епизоди кои не се откупени 
daaaaaaaaa!!!!!Заврши конечно забранета љубов?????
Абе шо бидна со Фрањо и Дуња ?
денес ја фанав репризата и немам видено поглуп крај.Џабе ја напињаа 3 години 
Broj epizoda 805 (55 neprikazano)
znaci ima uste epizodi
Грешка сметам јас или ти?Не, кај нас сите се прикажаа, во Хрватска не се прикажале сите, таму ја прекинаа серијата на 760 епизода, а кај нас ги дадоа сите 805:smir: