Албанско знаме пред Влада и на граница?

Статус
Затворена за нови мислења.

CELTIK

magionicar
Член од
23 декември 2007
Мислења
2.909
Поени од реакции
839
не бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај :)
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.
lakom gas dva kura jade golema albanija hm da ne se storite nikoj i nikade kon toa odte

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Па сеа...се трудиме, до кај ќе ни дозволите, до таму ќе стигнеме. А за отом потом, ќе се договориме, ќе се помириме ...проблем ли е?

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
не бе не...тука сакам, и крај. Боље ми е тука, само тука може курташак со народ да се игра не заебаај :)
ете глеаш шо убаво си кажуваш, црвено црно не облакаш. уште малце и куќата ќе си ја продадеш, дека како што знам од Гостивар си. И не 20%, 99, 100.2% ќе биде. После во Скопје исто ќе правиме, па Куманово, па Велес, па лека полека, град по град....А народот ќе се предава, и ќе се предава, и ќе продолжи да спие. Па нормално. Што друго му преостанува, нели? Слушам и во Грчка албанско знаме се вее веќе...ама таму малце покасно, прво во Македонија ќе завее. Грците колку толку со едно око спијат, не се скроз во зимски сон.
е извини... куќата не ја продавам.. ако треба сама ќе штрчи меѓу албанските ама не ја давам,... не ви го правам тоа задоволство...
инаку може би ја продала и еве као знак на меѓуетничка љубов ке ви купам на вас Албанците карта за кај сакате само да се чистите од тука

Член од
7 ноември 2007
Мислења
994
Поени од реакции
9
Tikvocka nemash pari bre cela drzava da se sobrete samo Tetovo ne moze ja kupite toa e rabotata.A ti ke go prodavash i te kako samo jas koga ke sakam a ne ti ako ne za malku onda za mnogo no ke prodavash taka vi e najdobro Sat tarlla sik gjyt velat starive taka v e sistemot vam na odmor da ojte kafe na shirok sokak da pijte i celo vreme da se hranite so buxhetski pari

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
е извини... куќата не ја продавам.. ако треба сама ќе штрчи меѓу албанските ама не ја давам,... не ви го правам тоа задоволство...
инаку може би ја продала и еве као знак на меѓуетничка љубов ке ви купам на вас Албанците карта за кај сакате само да се чистите од тука
Сеј мирна, не речи два пати :) Ете ти, во Гостивар веќе се вее Албанско знаме, ќе се навикнеш. Што ти прави разлика? Чим немаш направено ништо во врска со тоа, знам дека нема да направиш ништо ако се вее и во Велешко. Знам :)

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Доста жариш бе. :)

А што е тоа Албанско знаме? Византискиот орел ли? :) :)

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Gospodine busta rymz, vo istorijata sekogas odredeni VARVARI , se obiduvale da srusat civilizacii , no najgolemiot del od niv na krajot se "SOPNUVALE" , da ne ispadne i vie na krajot da se sopnete , prizemjete se dur uste ne e kasno

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Доста жариш бе. :)

А што е тоа Албанско знаме? Византискиот орел ли? :) :)

Види го бе ...кај жарам. Кажи што од тоа што го кажав е лага? Се вее ли во Гостивар? Се вее...што ќе и праи нејзе разлика ако се вее и во Берово? Нишчо...само си праи тензии самата себеси...за џабе. Сеј дома боље, глеј шпанска серија, од напрегање кој видел аир у државава...Легачење рулз!!!

Центарец друже...варвари не варвари...караванот врви...а ти ко куче само лаеш.

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Pa ne bi rekol deka laam od strana, odnosno sedam so vkrsteni race. Se obiduvam da go razbudam zaspaniot narod , da im go odperam mozokot na srbomanite, da gi naucam lugeto okolu mene deka treba da ja sakaat zemjava , osobeno poradi toa sto tolku tesko sme dosle do nezavisna drzava . I na kraj da uspeam samo 2,3 ca da probudam pak ke go smetam toa za uspeh. Toa e toa sto mozam da go napravam na mojava vozrast , za ponatamu zdravje boze

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Буди ги буди...убаво ти текнало. И одпери мозок и на бугарофилите исто така, бојкотирај грчка граница, се што треба.

btw... Кометал знаеш чиво е? :)

mRnO

И по mRnO,mRnO
Член од
16 април 2006
Мислења
6.263
Поени од реакции
52
Да не навлагам у дискусии и филозофирање,кратко и јасно ставот ми е дека не треба туѓо знаме да се вее пред влез во некоја држава,било за која и да се работи,а исто така и пред нејзината влада

TpH_Bo_OkO

Трноризец
Член од
18 мај 2005
Мислења
11.537
Поени од реакции
879
Види го бе ...кај жарам. Кажи што од тоа што го кажав е лага? Се вее ли во Гостивар? Се вее...што ќе и праи нејзе разлика ако се вее и во Берово? Нишчо...само си праи тензии самата себеси...за џабе. Сеј дома боље, глеј шпанска серија, од напрегање кој видел аир у државава...Легачење рулз!!!

Центарец друже...варвари не варвари...караванот врви...а ти ко куче само лаеш.
Е баш да го видам тој маж, кој ќе отиде не во Берово, туку еве во Лисиче да подигне албанско знаме... :)

Член од
5 мај 2005
Мислења
4.454
Поени од реакции
178
Е баш да го видам тој маж, кој ќе отиде не во Берово, туку еве во Лисиче да подигне албанско знаме... :)
Пер...знаеш и знам дека има во Лисиче албански фамилии, и сум бил, сум видел. Изглеа си бил на работа не си приметил :smir:

Член од
22 јуни 2007
Мислења
1.296
Поени од реакции
26
Буди ги буди...убаво ти текнало. И одпери мозок и на бугарофилите исто така, бојкотирај грчка граница, се што треба.

btw... Кометал знаеш чиво е? :)
Kometal na trifun kostovski i sto ima toa veze? Mislis go gledam toa Kometal? Go gledam delot sto vika Rabotnicki , aj da ne ti objasnuvam sega

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom