Колку ви трае батеријата на вашиот мобилен телефон?

• Креатор на темата Креатор на темата Necrophilia
  • Време на започнување Време на започнување
Моментално немам телефон,но кога го имав траеше едно 2 до 3 дена

На мене ми трае еден ден со чепкање, а без чепкање 2 дена, до шо е ке ми каже некој на телефон Panasonic VS3.

3 dena mi trae baterijata.A telefonot mi e 4 meseca,Sony Ericsson k310.Go zemav od potreba ,a ne za chalam.Ne go jacham mnogu ama od baterijata voopshto ne sum zadovolen!A samo shto i pomina garancijata.Posle razgovor pokazuva crveno,pa posle nekoe vreme zeleno i taka kako semafor.Mi rekoa vo Germanos deka mozda i moze neshto da se opravi ,ama jas sum skeptichen po toa prashanje.Kolku e nova znae li nekoj?

едвај 24 часа:toe:
:pos: па смени си ја :pos:

Kolku e nova znae li nekoj?
400 денари оригинална, 250 денари неоригинална.

На мене ми трае еден ден со чепкање, а без чепкање 2 дена, до шо е ке ми каже некој на телефон Panasonic VS3.
со оглед на тоа дека пред се е Панасоник и не очекувај како ниските бизнис класи на нокиа да ти трае по 5-6 дена или како Д класите на сониериксон по 4-5 дена.

како и да е нормално е да трае до 3 дена со по 2 саати дневно работа.
нормално траење на батерија е од година до 3 години :) се зависно од тоа како се користи и како се полни.

:pos: па смени си ја :pos:

Nemozam da najdam vo Makedonija baterija za mojot mobilen, ama nema veza toa uste koa go kupiv telefonot tolku drzese ,od nokia servisot mi kazaa deka tolku drzele zaso imale mnogu mala baterija....a i mnogu e tesko da ja menam,treba celiot zaden del na telefonot da go menam(zadniot del na maskata koj e so koza)

Т630-без да го чачкам 7-8 дена
со цицање до максимум како игри играње на час 2 дена.
телефонот е стар 3 години!

Па зависи некогаш 3 дена па 2 дена зависи од тоа колку го малтретирам

Па зависи некогаш 3 дена па 2 дена зависи од тоа колку го малтретирам[/quote
ти беее, за н95ка е премногу тоа :| не озбилно со малтретирање има луѓе на кои им трае неполн ден, одсабајле го вадат од полњач до кај 18/20 часот е веќе празен и тоа не некое константно малтретирање, да речеме едно 10/15 фотографии, 2 саати музика слушање и до кај 30/40 разговори. А во мирување максимум до 2 дена. :)

Па околу 2 и пол дена . А ако онака ни текне да се сликаме музика онака на најгласно помалце од ден :) Секад за да си зачувам батерија си слушам музиче на слушалки :):):)

траеше 12-15 дена...

Последно киснам по цел ден на тел... и ми трае 8-10 дена...

заборавам кај го имам ставено полначот :)

траеше 12-15 дена...

Последно киснам по цел ден на тел... и ми трае 8-10 дена...

заборавам кај го имам ставено полначот :)

леле друже што телефон имаш дај кажи ова деновиве многу ми се гледаат кој трае 10 дена ??????

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom