ЕМО стил!

• Креатор на темата Креатор на темата ^182^
  • Време на започнување Време на започнување
Денес е празник за ЕМОвците. „ЕМО Охрид“ е цел под вода. Целиот погон е исклучен од струја а се очекува и поголеми штети. Масовно самоубиство ќе има од вработените ЕМОвци.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=120907

Не ме мразете, љубим црн хумор. :back:

Денес е празник за ЕМОвците. „ЕМО Охрид“ е цел под вода. Целиот погон е исклучен од струја а се очекува и поголеми штети. Масовно самоубиство ќе има од вработените ЕМОвци.

http://a1.com.mk/vesti/default.aspx?VestID=120907

Не ме мразете, љубим црн хумор. :back:

Лицемер... сакаш да ставам слика тука да видат шо ЕМОвец си!
Најбољи у град !:back:

haha ova moraav da go kazam,ama emostilot e najgrdiot stil sto nekogas sum go videl:kesa:
dolga kosa (pokrieni oci) haha xD pirsing nasekade -.-' farbana kosaa (eden del crveno drugiot del od kosata zeleno ili plavo,obleceni vo crno( kako da se na pogreb):tapp:

Жал ми е што морам да кажам.ама знаеме сите дека сите вие што тука се праите емо мразачи потајно се палите на емо цурки;):pipi:

cute-emo-girl-picture.jpg

1510831332_l.jpg

Жал ми е што морам да кажам.ама знаеме сите дека сите вие што тука се праите емо мразачи потајно се палите на емо цурки;):pipi:

Абе толку сум запален што наместо да се јавам на госпоџата вртам на пожарна.

Глупости ова емо стилов. Неможат да се понашаат како и сите нормални луѓе?! Ќе ми се лигават тука?! :uvo: Ќе сечеле вени, незнам што, незнам како. Глупости во боја.

Глупости ова емо стилов. Неможат да се понашаат како и сите нормални луѓе?! Ќе ми се лигават тука?! :uvo: Ќе сечеле вени, незнам што, незнам како. Глупости во боја.

Koга сме кај глупоста, не би те опишал глуп, али неписмен да.
Како прво темата е во мода и убавина, како второ се зборува за стилот, изгледот, не понашање, афинитети и цела нивна идеологија.

Peace out yo!

Ја се палам, признавам.. Али мразам размазени џукели, крв, жилети, сечење вени и препони..

Koга сме кај глупоста, не би те опишал глуп, али неписмен да.
Како прво темата е во мода и убавина, како второ се зборува за стилот, изгледот, не понашање, афинитети и цела нивна идеологија.

Peace out yo!

Женско сум :smir:

Ни од аспект на модата не ми се допаѓа.

Кога крушата ќе роди грозје :smir:

Извини, еве: :sarcasm: Појасно?

Сакав да ја потенцирам твојата конструктивност. Немој толку, еи. Ако не си забележала 54 страни е темава, а постови од типот "не ми се допаѓа" не се нешто посебно. Елаборирај, што како, зошто да, зошто не, а не кога те просветлив на прво место што е темата, изведуваше Парис Хилтон со надпросечна интелигенција.

Ајде бе, ќе џвакам орбит.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom