Впечатоци од роденденска Кајгана журка! (слики: http://galerija.kajgana.com/)

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Многу јако беше, супер си поминав (иако не памтам ептен многу, ама памтам), запознав куп форумџики и форумџии (извинување до поединци, се знаат кој се), а за догодина Гижо имаш едно литро ракија од мене, не две голтки :)

Многу јако беше, супер си поминав (иако не памтам ептен многу, ама памтам), запознав куп форумџики и форумџии (извинување до поединци, се знаат кој се), а за догодина Гижо имаш едно литро ракија од мене, не две голтки :)

Абе ти да можеше поише од две голтки ке испиеше поише :baeh:

Уит ал д респект, сликите не се баш нај нај . .. штом го немало појол да ве слика неспремени. .. не е тоа тоа. ..
И закон бевте со црвените кравати, мислам... стварно бевте ѕверки (=

So pocit i ljubov kon ostanatite, sepak, moram da izdvojam nekolku forumdziki od slikite koi gi vidov vo galerija, a koi mi ostavija vpecatok.

Divnooo, School, satori, dadence, a be oci ubaj, krupni, kako na srnicki, steta za dekolteata i fustanite, odzemaat vreme pri analiza na ocite!!

Hehehehe.

Bas mi e krivo sto ne mozev da dojdam i da nateram nekoj da me drzi dodeka se teteravam naokolu opien od ubavata zabava.

Добро, а не беше ти тој шо рече:„Остави нема многу, не ми ја пи“? :baeh:

ја ова не сеќавам :baeh: :pos2:

У динамик беше онака таман колку на 2 саата за запознавање и да се видиш со другите што ги знаеш, друго не коментирам у врска со музика и локал, затоа у маракана се надокнадува у тој аспект.

Е Тони, Тони.... да кажеше дека мајцата те фустанчето ми го носиш одма идев... ама ти рече не ти го давам пак и јас се осетив увредена...:) инаку дечки нареден пат се глеаме

Журката беше супер. Тоа е и причината поради која се зачленив на форумов уште истата вечер

:salut:

Па супер беше, јес да малку на врата ме изнервираа тие, али Мистичен спаси ситуација:) За жал морав порано да си одам пошто бев кај братучед ми на роденден, а и имав некоја друга работа ус пут, али и тоа малку време што го поминав беше екстра. Највеќе ми е жал што не си ја видов Дивајн, али барем Ива Псајватевер и Леандра конечно си ги видов. Кајгана рулз, сакам пак ко и увек!:pipi:

Одлична журка, супер си поминав, во прекрасно друштво, не запознав многу нови членови, тие што ги запознав се супер. Посебно Влатколиќ кој остана со нас до финиш. Си ги видов и тие што веќе ги знам, пиевме, игравме, се забавувавме, ја потрошивме енергијата па мораше со Батерфлај да идеме на јадење така сабајлечки.:helou:

леле мамето да му го ебам...зш не дојдооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооооввввввв?????????????????
следната МОРАТ!!!:vozbud:
едит:кај шо ве читам и гледам она ми идет...она бе...самоубиство од заседа да си извршам:pos2:

Супер беше :3::cug::cug:
:je::je::je::je:
многу нови и многу стари членови кои ги знев се на се многу убаво си поминав, можеби и најдобрата собиранка до сега.
Серпико и Даденце прекрасна изведба:helou:
Влатколик си докажа дека е дудлач ипол:smir:
криво ми што не запознав некои членови.

Супер беше :3::cug::cug:
:je::je::je::je:
многу нови и многу стари членови кои ги знев се на се многу убаво си поминав, можеби и најдобрата собиранка до сега.
Серпико и Даденце прекрасна изведба:helou:
Влатколик си докажа дека е дудлач ипол:smir:
криво ми што не запознав некои членови.

Каде е сликата кај шо те угризав???? :nerv:

Сликиве се лудило! Фото сесија на Дивајн ;)

Ех коментаров, како само мене да ме има ... :podsmev:
Иначе Мици и мене ми е најкриво што не се видовме ... мислев сум те промашила во гужвата, ама добро штом си заминала порано ... тоа веќе е утешна мисла. Нареден пат златна:kiss:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom