Eh u osnovno imav zakoooon profesor po geografija koj so zatvoreni oci na koja bilo mapa SE mozese da pokaze. Plus bese ko digitron, mu kazuvavme nekoi ravenki, delenja ili sl. i mozese do decimala da kazese odgovor. XD
U sredno edna profesorka bese postojano picnata demek posledna moda (ali ne mozese da kazes bash deka e "lepotica" ili neso). (Angliski MekNolti u Korcagin)
Use edna legenda u sredno- 4ta klasna mi bese, profesorka po matematika, postojano si bese nasmeana od uvo do uvo, na testovi site prepisuvaat, frlaat livcinja od eden do drug kraj na ucilnica, jas im resavam zadaci na 3ca okolu mene, a ona samo si se smee. Plus na matura kaj nejze doma koga otidovme bese super. Duri ona vleze u spalna i ja budi kerka i da se zurka so nas (8odd bese kerka i ).
A Elizabeta-po hemija site bevme ko usrani na denovite koga ke trebase da "dere". Ke te krene na tabla pa i da si naucil ako ona saka ke te zbuni i kaput si! Site niz skolo prasuvavme kako e raspolozena, zaso sve od nejzino raspolozenie zaviseshe! XD
LOL.
A na fakultet epa sea....neka kaze isto nekoj na Ekonomski sto e kakvi frikcinja imame. LOL. Taki Fiti mi e zakon, Suklev e legenda, a od Snezana marketing mornici mi lazat.