Conquer Online MMORPG

• Креатор на темата Креатор на темата BliND
  • Време на започнување Време на започнување
Се откажав една недела по излегувањето на серверот. Не е иста како порано...катастрофа. Не вреди пак да се почнува.

Веќе не ми е воопшто интересна но сакам да се заебавам.Може да ми кажете некој чит што работи да си го симнам било за што да е пари,ехп,итеми...:smir:

Веќе не ми е воопшто интересна но сакам да се заебавам.Може да ми кажете некој чит што работи да си го симнам било за што да е пари,ехп,итеми...:smir:
Се е server sided
освен speed hack или бот

Дава некој акаунт да не почнувам од почеток ???

Продавам карактер со фул опрема.
Сервер: Wild Kingdom, Tiger

Карактерот е Archer - Warrior - Archer, 132 - 132 - 132 со 33 exp, 263 Battle Points, reflect и фиксед скилови и Барон на серверот со донација од 100 милиони.

Опрема:
Super Boots lvl 129 +5 SDG -1
Super Bow lvl 130 +5 SDG SDG
Super Armor lvl 120 +6 SDG SDG -3
Super Ring lvl 126 +5 SDG -1
Super Earings lvl 112 +5 SDG
Super Fan lvl 100 +5 RTG RTG
Super Tower lvl 100 +5 RGG RGG
Mount +5 Lineage 650+
Miraclous Gourd
Good Luck (Garment)

Целата опрема има enchanted hp преку 200.

Цена: 13,000 денари

Молам постот да не биде тргнат :))

Продавам карактер со фул опрема.
Сервер: Wild Kingdom, Tiger

Карактерот е Archer - Warrior - Archer, 132 - 132 - 132 со 33 exp, 263 Battle Points, reflect и фиксед скилови и Барон на серверот со донација од 100 милиони.

Опрема:
Super Boots lvl 129 +5 SDG -1
Super Bow lvl 130 +5 SDG SDG
Super Armor lvl 120 +6 SDG SDG -3
Super Ring lvl 126 +5 SDG -1
Super Earings lvl 112 +5 SDG
Super Fan lvl 100 +5 RTG RTG
Super Tower lvl 100 +5 RGG RGG
Mount +5 Lineage 650+
Miraclous Gourd
Good Luck (Garment)

Целата опрема има enchanted hp преку 200.

Цена: 13,000 денари

Молам постот да не биде тргнат :))
Дали навистина се надеваш дека некој ќе го купи?

Дали навистина се надеваш дека некој ќе го купи?

Не е мој, му праам услуга на другар... али сумњам дека некој ке го земе бидејки нема ниту еден ќопаф македонец таму... xD

Не е мој, му праам услуга на другар... али сумњам дека некој ке го земе бидејки нема ниту еден ќопаф македонец таму... xD
Да, нема да го купат пошо нема македонци таму. Цената од друга страна си е одлична.

Да, цената е добра, но играта пропадна. Играат уште Македонци?

Да, цената е добра, но играта пропадна. Играат уште Македонци?

Па би требало... неам играно 1 година, али сигурно има уште наши на саншај и тиркиз :toe:

А ценава мислам дури и дека е премногу евтино... џабе го шитка, али пак е финтата дали ке го купи некој :jaj:

Igrav ja do pred 1na godina vkupno 2 godini igrav.. Bolje ne pocnuvajte poso ogromna zaraza e.Imam trojan use mi stoi 3 rb 131-131-131 full 2soc +6-3.I nekolku arceri 130 ali cela oprema ja sitnav i pari zemav vo real.Takada mi stojat karakterite goli :vozbud: Ne veruvam veke mnogu makedonci da igraat poso mn ja zaebaa igrata i ja napraija za pari da davas.

Јас играм на Саншајн ама подолго време се немав пуштено... Имам тројан 111 левел и нека ми каже некој кај да се левелирам? :helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom