За дамите: дефиниција за пенис

• Креатор на темата Креатор на темата Dzings
  • Време на започнување Време на започнување
За дамите: дефиниција за пенис

-Зар им треба дефиниција. .. дефиниција за у школо ко одговараш теорија, јас сум за пракса :vozbud:

за големина.. .

Просечна цифра на колкава возраст до 18, над 18? (=

A bre deca! NE prashav jas, mazhi da se izjasnuvaat shto predstavuva penisot za niv, celta beshe da vidime kako go dozivuvaat onie shto imaat potreba od nego ili (da ne gresham dusha:majmun6: ) nekoj drug ovdeka ima potreba od penis? :smir:
џингс, шах-мат. ада те утепа.
Ni najmalku ne se pochuvstvuvav kao kolaterlana shteta vo incidentov, zashto jas ada ne ja poznavam lichno pa da se pronajdam vo postot. Za ova obvini nekoj drug a NE mene!:smir:

Ја као домаќински тип ќе одговорам на домаќинсково прашање.
Фаќам магла од машките кои си го сметаат за гордост, а ги преферирам оние што си се гордеат со мозокот у глава.
Изземен од машкото во целина(значи од машкото као особа, а не збир на органи) ми значи исто ко и ланскиот снег.
Не му се восхитувам, не му правам тотеми, не го гледам ко божество, не ми го одредува животот итн. и ми претставува нешто битно, исто ко што ми претставува и простатата или бубрегот на некое машко.
Уживањето у сексот не ми го прави самиот пенис, него особата која е повеќе од збир на ткива во форма на еректиран орган. Ако беше поинаку, онда ќе си живеев среќно со вибратор на пример и немаше да барам дечко. Btw, асесоар може да биде нешто налик на вибратор, а не и нечиј полов орган.
колкава е просечната големина? :baeh:
Пола метар...Не знаеше?:nesvest: :baeh:
Решавачки одговори сум се згазил од смеење. :pos::zver::mist:

колкава е просечната големина? :baeh:
Дебелина -2 во Ф100
должина 3- во метар
работни перформанси -104 237 убоди во минута
Тоа е просек , зависи од годината на производство :helou:

"Грд си као кур" како дополнување на она на Ада.

25cm,debel,so golemi jajca,depiliran sexy organ koj te nosi do ludilo :) neophodna rabota pri sexot :bip:

25cm,debel,so golemi jajca,depiliran sexy organ koj te nosi do ludilo :) neophodna rabota pri sexot :bip:
Колку партнери со 25цм си имала ти, жити се?
И во кој дел од Чернобил ги наоѓаш? Да не претеруваме, 25цм ретко се наоѓа и во порничи.

25цм...Прво, тоа воопшто не екомпатибилно, затоа што матката ќе ја отера до панкреасот...а колку што имам искуство, самото мавање на пенисот на матката е болно...

Најтмер може и да е невина...

Просекот е 16 cm, бидејќи преку пенисот се исфрла и семен материјал, а истотака и се исфрлаат отровите од бубрежната филтрација, т.е мочката.

Штом јас со мојот просечен пенис од 17-18цм предизвикувам болка, можам да замислам што се случува со 25.
Најтмер може и да е невина...
Дефинитивно.

Може не е невина. но дефинитивно е “специјална„ .. или специјален трол.

Може не е невина. но дефинитивно е “специјална„ .. или специјален трол.

А може и да е невина и специјален трол истоврмено.

За поставуваќот на темата: дами воопшто не зборуваат за пениси.

Како гледа девојката/жената на органот е битна работа. Тоа ја одредува во еден дел нејзината поставеност кон мажите, а исто така може да ја одреди реакцијата/заинтересираноста на еден маж кон девојката.

Во секој случај, девојка на место разбира дека како таа “се однесува’’ кон пенисот е битна работа за мажите. Пример, замислете да наидете на некоја која се кикоти кога ќе го види?! Или не е нежна!? Од друга страна пак, некоја која се восхитува или е индиферентна, може да побуди бурни реакции. А и тоа крајниот исход што се брои, каква реакција има мажот. :wink:

Се римува со тенис.
Шознам,практичен господин за мочање во природа.Како воз кој влегува во тунел. Другото веќе го кажале. Што толку навистина сакате да му славиме и да го обожаваме,може еден ден-Ден на пенисот.
ма ајде краставиците ги поевтинија сега.

Во секој случај, девојка на место разбира дека како таа “се однесува’’ кон пенисот е битна работа за мажите. Пример, замислете да наидете на некоја која се кикоти кога ќе го види?! Или не е нежна!? Од друга страна пак, некоја која се восхитува или е индиферентна, може да побуди бурни реакции. А и тоа крајниот исход што се брои, каква реакција има мажот. :wink:

Додека го читав делов помислив дека стварно си озбилен за посебен однос кон машкиот полов орган:)
Однос може да се воспостави кон човек,значи како она ќе се однесува кон тебе,ќе се однесува и кон твоето тело.
Не ми се верува дека за однос кон кур реплицирам:pos:

Се римува со тенис.
Шознам,практичен господин за мочање во природа.Како воз кој влегува во тунел. Другото веќе го кажале. Што толку навистина сакате да му славиме и да го обожаваме,може еден ден-Ден на пенисот.
ма ајде краставиците ги поевтинија сега.
така ама краставицата е за една употреба а овај за повеќе пати:smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom