Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Само стрпливо и дисциплинирано со овие, Работнички покажа дека е јак на контри, па може да почне стрпливо и да проба преку некоја контра да им го закачи.

Оваа сезона Работнички прваци ќе бидат слушајте ми го зборот.Парите се е таму.:smir:

Me интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз
:toe:

Me интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз

Мислам дека Марјан-Мики е во таа генерација,прашај го него.

Ако знае некој нека каже
позз

Утре то ест денес имаат тренинг мислам у 6 сааат на алумина игралиштето,јас имам у 6 саат дојди тогаш ќе го прашаш мојот тренер а може и они да се тука у 6,па после мислам дека се префрлуваат со трениннзи на ЈСП у Пржино.поз

nikogas ne zbori pred vreme ne se znae

Се знае другар,кај се парите таму е се,се се врти околу пари,поз

Ако знае некој нека каже
позз
шо комита си таков ко уште од мал на своја рака се префрлаш во градски ривал ццц барем тргни го то комита од потписот:toe:

Ако знае некој нека каже
позз
Дојди бе во Ѓорче, најдобри услови има таму..:smir:

Не замарај у Фан клуб Работнички кај да иде.
И плус сеа си отишол тој газдата од Македонија и не знам баш какви услови имате.Ние на 3 терена тренираме па види ти.:toe:

Утре то ест денес имаат тренинг мислам у 6 сааат на алумина игралиштето,јас имам у 6 саат дојди тогаш ќе го прашаш мојот тренер а може и они да се тука у 6,па после мислам дека се префрлуваат со трениннзи на ЈСП у Пржино
Греска си за ова. Соработката со младинците на Работнички е прекината веќе година и пол. Плус нема шанси таа соработка да е обновена бидејќи Славија (екс ЈСП) сега има стабилен спонзор и не им требаат парите од Работницки кои ги даваа за користење на игралиштето. А истотака сега игралиштето сега го прават КОСКА е :) па ниту играците на славија не тренираат таму!!!

Па нели Сребренов е газда,син му игра за 93та,не верувам дека нема да тренираат таму,и плус вчера мојот тренер рече дека ќе се преселат 95та на Пржино.:smir:

ПС,не сум јас грешка тренерот мој е.:helou:

Ou da be srebrenov trenira tamu zaboraviv. Epa togas mozebi ke pocnat da treniraat ovde. Aj ke vidam posle pa ke vi kazam, ali pak ne mi se veruva bidejki Slavija veke dve nedeli treniraat na drugo mesto, pa logicno e ako maticnata ekipa ne trenira na svojot stadion togas i drugite ne bi trebalo, posto stvarno e greota da se gazi trevata posto mnogu e jak terenot:):):helou:

Ама сеа се се врти околу пари,како каже газда така е,кој сака нека биде матичен клуб.поз брат.:back:

Ќе освои бе работнички имаат пари спонзори се ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom