Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Оваа сезона Работнички прваци ќе бидат слушајте ми го зборот.Парите се е таму.:smir:
Me интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз
![]()
Me интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз
![]()
nikogas ne zbori pred vreme ne se znae
шо комита си таков ко уште од мал на своја рака се префрлаш во градски ривал ццц барем тргни го то комита од потписотMe интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз
![]()
Дојди бе во Ѓорче, најдобри услови има таму..:smir:Me интереcира да не знае некој дали генерација 1995-1996 cеа пионери што cе дали cе почнати cо тренинзи и кој им е тренер и да не знае некој како може да cе воcпоcтави контакт зошо cакам таму да cе префрлам
Ако знае некој нека каже
позз
![]()
Греска си за ова. Соработката со младинците на Работнички е прекината веќе година и пол. Плус нема шанси таа соработка да е обновена бидејќи Славија (екс ЈСП) сега има стабилен спонзор и не им требаат парите од Работницки кои ги даваа за користење на игралиштето. А истотака сега игралиштето сега го прават КОСКА еУтре то ест денес имаат тренинг мислам у 6 сааат на алумина игралиштето,јас имам у 6 саат дојди тогаш ќе го прашаш мојот тренер а може и они да се тука у 6,па после мислам дека се префрлуваат со трениннзи на ЈСП у Пржино