Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Не замарај у Фан клуб Работнички кај да иде.
И плус сеа си отишол тој газдата од Македонија и не знам баш какви услови имате.Ние на 3 терена тренираме па види ти.:toe:

Блашко сеуште ке дава пари во ФК Македонија Ѓорче Петров....така да имаме услови,екстра услови...:helou::smir:

A-C-A-B гледам те ги разбираш работите и го следиш Мак. Ѓ.П кажи ми нешто повеќе околу договорот и за тоа до кога ќе дава пари и како ќе стојат работите понатаму..:smir:
Фала однапред..:helou:

A-C-A-B гледам те ги разбираш работите и го следиш Мак. Ѓ.П кажи ми нешто повеќе околу договорот и за тоа до кога ќе дава пари и како ќе стојат работите понатаму..:smir:
Фала однапред..:helou:
Епа брат вака сеа,ја пратам Македонија Ѓорче Петров уште од помал,омилен клуб ми е...
Блашко ке дава пари се додека има во него,не можеше да остане на местото претседал бидејки има други обврски,како што мислам дека знаете се суди со државава и башка некој други работи...
Новиот претседател е задолжен за тоа,а ке работи со пари на Блашко,пошо неговиот син не е по тие работи многу,малку е глуп за такви работи,пошо една година беше претседател и завршивме на мизерното 7 место...

Не зборите у фан клуб РАботнички за Македнија бе:nerv:

Епа брат вака сеа,ја пратам Македонија Ѓорче Петров уште од помал,омилен клуб ми е...
Блашко ке дава пари се додека има во него,не можеше да остане на местото претседал бидејки има други обврски,како што мислам дека знаете се суди со државава и башка некој други работи...
Новиот претседател е задолжен за тоа,а ке работи со пари на Блашко,пошо неговиот син не е по тие работи многу,малку е глуп за такви работи,пошо една година беше претседател и завршивме на мизерното 7 место...
Незнам каде прочитав дека Блашко дал оставка бидекќи се скарал со Илчо, значи Илчо сакал да ги продаде Де Брито и Оса,а да ги купи овие новиве што се, а пак Блашко не се сложувал со тоа и као демек да не му се меша во работата си дал оставка, само незнам колку е точно..
:smir:

Незнам каде прочитав дека Блашко дал оставка бидекќи се скарал со Илчо, значи Илчо сакал да ги продаде Де Брито и Оса,а да ги купи овие новиве што се, а пак Блашко не се сложувал со тоа и као демек да не му се меша во работата си дал оставка, само незнам колку е точно..
:smir:

Ајде брат ке пишам кај нас во фан-клуб,на крај краева не е наш овој фан клуб...
Маријан-Мики извини не се нервирај одма....:nesum::smir:

За утре се спрема ли нешто.. Легијата како се ? Мислам дека ке има нарот, а и работнички има рамноправен противник... Се надевам ке гледаме куп на уефа :smir:

Најдов една статија од официјалниот сајт на ФК Оденсе со слики од нашиот стадион. Еве ви ја статијава со превод.

Слики од „Филип Втори“ арената

16595.jpg

Играчите пристигнуваат во стадионот кој што е во фаза на реновирање.

16596.jpg

Стадионот не е во тип-топ атрактивни услови.

16597.jpg

Но сепак тревата е зелена, а другата страна е готова за 14 дена, каде што се чини дека нема никакви проблеми.

16598.jpg

Долгорочниот план е да се заврши со другите трибини кои исто така треба да бидат реизградени, а кога тоа ќе се заврши, ќе се создаде простор за 24000 гледачи. Дотогаш, останува автентичниот источно-европски изглед на стадионот.

16599.jpg

За споредба, не можеме да збориме за конфузија во стилот, која се однесува на главната ложа.

16600.jpg

Беа направени многу паузи за вода. Ова е првата пауза по првото загревање.

16601.jpg

Реновирањето на стадионот не се започнува без причина, кој што е изграден во 1947 година, а тука игра и македонската репрезентација.

16602.jpg

Играчите ги „нападнаа“ шишињата со вода.

16603.jpg

Jonas Troest изгледа борбено додека е во дружината.

16604.jpg

Исто така и Ебсен Хансен учествуваше на тренингот во средата. И покрај големите горештини, сепак тој беше во добро расположение.

16605.jpg

Но честиот број на паузи за вода, каде што водата беше испиена....

16606.jpg

....која беше повеќе користена за ладење.....

16607.jpg

..... и судејќи според изразот на лицето на Anders Møller, припремите се извршуваа многу тешко .

http://www.ob.dk/?NewsID=17559

Фала за сликите фала и на тебе.
Ќе видиме после,СО СРЕЌА МОМЦИ!:pipi:

Ајде среќа денеска, ми се идеше да гледам ама неможем така да ќе се гледа на ТВ.

Пеер не се знае нигде не ни кажуваат ни ниш,јас ако идев би влегол гага дека тренирам у Работнички,иначле нз,фала на сослушување поз.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom