Најубава метал балада

• Креатор на темата Креатор на темата black angel
  • Време на започнување Време на започнување
KoRn - One (песната од металика) - подобро ја пејат. .100% ....слишнете ја.

Абе, преиспитај си ги музичките познавања и после постирај. Уствари нема шо да си преиспитуваш пошто ги немаш. Си запнал Корн, Корн па Корн. Одете убијте се и ти и Корн. Подобро ја свиреле од Металика...на сон нема да ја исвират подобро од нив. И не ја пеат, туку ја свират. Еден пее, не сите. Сам ни докажуваш дека немаш никакви основни музички познавања. Ти препорачувам да го напуштиш подфорумов музика, и да се вратиш по извесен период на едукација.

Абе, преиспитај си ги музичките познавања и после постирај. Уствари нема шо да си преиспитуваш пошто ги немаш. Си запнал Корн, Корн па Корн. Одете убијте се и ти и Корн. Подобро ја свиреле од Металика...на сон нема да ја исвират подобро од нив. И не ја пеат, туку ја свират. Еден пее, не сите. Сам ни докажуваш дека немаш никакви основни музички познавања. Ти препорачувам да го напуштиш подфорумов музика, и да се вратиш по извесен период на едукација.

Go, go go...:vozbud:
Абе незнам шо толку се замарате со него... YES дека чоеков "малце" се обрука али едноставно пукајте сеир на неговите ЗЕЛЕНИ шо ги траска по форумов... и смеј се дур не ве заболи стомак... јас ваквите ги викам POOR PEOPLE
а ти друже (зборам са Корн) едноставно кога ќе влезеш на форумов направи го ова :kesa:

Се од Опет. А да, мојата нова најсакана балада е Wedding Dress од Mark Lanegan Band. Кој ја нема слушано - одма на јутуб!

едит: А вие МЕТАЉЦИ ТЕШКИ АРГХ немате попаметна работа од да фаќата сеир и учите некого за музиката. Ах, дечурлаана!

Се од Опет. А да, мојата нова најсакана балада е Wedding Dress од Mark Lanegan Band. Кој ја нема слушано - одма на јутуб!

едит: А вие МЕТАЉЦИ ТЕШКИ АРГХ немате попаметна работа од да фаќата сеир и учите некого за музиката. Ах, дечурлаана!

за жал немаме... ќе ни најдеш ти некоја? :vozbud:

Ете ти кажав, мрш на јутуб, од Марк Ланеган Бенд се да преслушаш. После обрати ми се за понатамошни инструкции

Bathory - Man Of Iron

I have paved these forests for so long
I don`t know
If I am a man or I am beast
I though hold deep within me a quest for revenge
Then I must be a man as much as I can be
I have learned to speak the tongue of animal
I have learned to read the sign in bark and snow
I have taken within myself the
spirits of my fathers
long time gone
In this shortt time,far from home