Фан Клуб: Шалке 04

• Креатор на темата Креатор на темата Saber Rider
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Arminija:SALKE 0:2!
Salke e odlicen iako trenerot loso ja postavuva igrata. Edno ogromno BRAVO za Noer za sredata pa se nadevam deka SALKE na krajot ke se zakiti so titulata!
NAPRED SALKE!!!!!!!!!!!

По ников погодувате за кој навивам. Иначе немам ништо против Шалке, што повеќе конкуренција толку подобро, али мора сите да му симнете капа на најдобриот БАЕРН МИНХЕН.
Иначе опасен ви е голманот Manuel Noyer, уште лани сум го кажал дека еден ден ќе забрани за репрезентација. Голем талент

Продолжува борбата за Лига на Шампиони!

По ников погодувате за кој навивам. Иначе немам ништо против Шалке, што повеќе конкуренција толку подобро, али мора сите да му симнете капа на најдобриот БАЕРН МИНХЕН.
Иначе опасен ви е голманот Manuel Noyer, уште лани сум го кажал дека еден ден ќе забрани за репрезентација. Голем талент
Konecno dostojna zamena za KAN i LEMAN. Samo izgleda ke potpisuva za Barsa u skoro vreme. Steta!

Неколку натпревари ако го бранел добро не значи дека е добар.Ќе се види следните натпревари дали е добар.И Хилдебранд пред неколку години бранеше ѕверски на неколку натпревари,па ете го сега колку е добар

Чао.

Барем пари си лапнавте :)

Cao na titulata vo Spansko mozes da i kazes. Dodeka topkata se trkala nisto ne se znae, BARSA NA KUROV!

Апсолутен фаворит се Барса,но не смее да се потценат Шалке.

Апсолутен фаворит се Барса,но не смее да се потценат Шалке.

Точно. Посебно ако имаат либидо како ова на Коњаникот Сабја :)

Salke so treta pobeda po red, Herta:SALKE 1:2! Steta sto Rakitic se povredi tri nedeli, i ke go propusti duelot so Barsa

Salke so treta pobeda po red, Herta:SALKE 1:2! Steta sto Rakitic se povredi tri nedeli, i ke go propusti duelot so Barsa
Тој Ракитиќ за кур не го бива.Подобро што им се повредил.Можеби е млад,но засега игра многу слабо.
Инаку во Бундес лига одлично игра Шалке.

Mene mi se dopaga Rakitic, inace bi bilo odlicno ako zavrsime treti!

Шалке ако продолжат со добра игра би можеле да завршат и на 2 место.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom