Dortmund:Salke 2:3!
Slatka odmazda za toa sto lani ni ja zemaa titulata. Epa se otvara sansa za titula
Slatka odmazda za toa sto lani ni ja zemaa titulata. Epa se otvara sansa za titula
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Сабер не претерувај со амбициите.Шалке не може повеќе од второ место.Првото место е резервирано за БаернDortmund:Salke 2:3!
Ke vidime toa!!!Сабер не претерувај со амбициите.Шалке не може повеќе од второ место.Првото место е резервирано за Баерн
:pos2: Нормално дека нема ништо од титулата.Ти кажав да не леташ во облаци.Шалке е добар тим но нема доволно капацитет за да се справи со Баерн и Вердер.Salke:Volfsburg 1:2!!!!
Nisto od titulata, katastrofalen rezultat
Браво за Шалке, иако можеби не заслужија, идат понатака после изведувањето на пенали против Порто.
Manuel Neuer е зверот кој ги спаси Шалке, има само 22 год. а денес се покажа како еден од најдобрите голмани во светот во моментот, а камо ли што ќе биде натака..