Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
Искрено многу го зармзев Трифун одкако:
Излажа дека на Работнички ќе му да даде помош од неколку фудбалери од сусепендираните.
Си ги собра сите голови,кабли,косилки,лопати,мрежи и топки од игралиштето па немаше со што и на што да се игра на почетокот.

Чекај бе ти мислиш дека он од љубов беше во работнчки па сега ќе ви остава и косилки,голови,кабли и други глупости?Истото го направи и брацо одкога си отиде од Вардар.Тоа е многу нормално овде кај нас.

Иначе тимов со кој отпатува работнички во баку не е ништо посебно.
Може да се состави еден солиден состав за наши услови ама во европа со овие фудбалери ништо не правите.

Тимот е сосема солиден.Многу е подобро од она што можеше да му се случи на Работнички кога дури се молевме да направиме тим со кој би опстанале во лигата.Јас сум сосема задоволен.
Плус ако го поминеме Баку ќе имаме можност да дополниме уште фудбалери што е и голем плус за нас.Сепак да се фокусираме на тешката задача во вторник против Интер Баку.

A ovie Holangjanive ke dadat nekoj denar za nekoe zasiluvanje, ili dojdoa samo za na dresovi da gi ima.

Trifun Peder:bip:

A ovie Holangjanive ke dadat nekoj denar za nekoe zasiluvanje, ili dojdoa samo za na dresovi da gi ima.

Trifun Peder:bip:
А овие што се дојдени од каде се?Сигурно не се од Трифун:wink:
И полека.Не се прави клуб преку ноќ.

svarno ovoj trifun beden bil. vardar so na rabotnicki opremata trenira samo na logoto ima staeno nalepnici,:tapp:

Абе што се замараш со тоа.Гледај си го Работнички и кулирај!!

svarno ovoj trifun beden bil. vardar so na rabotnicki opremata trenira samo na logoto ima staeno nalepnici,:tapp:

Од кај знаеш дека нема нарачано нова опрема, само не е готова уште. Па не може да бидат со обични маици, сепак беа на Златибор и мораше на грбот да пишува дека се од Вардар, а тие маици биле носени од истите фудбалери, не може да тренираат со маиците на предходните фудбалери што играле во Вардар. А сакав да ти реплицирам на тоа дали холанѓаните ќе донесат играчи, па овие што дојдоа што мислиш дека малце пари вредат, не викам дека се екстра засилувања, ама пак треба пари за нив

Да не се лажеме но тоа е многу бедно и аматерски.Замисли Работнички да ја земеме поранешната опрема на Вардар(Црвено -црна) и да го залепиме црвено- белото лого на Работнички и врз натписот Вардар да залепиме етикета Работнички.

Инаку новото лого на Работнички е она на мојот аватар:icon_cool:icon_cool

Да не се лажеме но тоа е многу бедно и аматерски.Замисли Работнички да ја земеме поранешната опрема на Вардар(Црвено -црна) и да го залепиме црвено- белото лого на Работнички и врз натписот Вардар да залепиме етикета Работнички.

Инаку новото лого на Работнички е она на мојот аватар:icon_cool:icon_cool

Јас ви кажав можеби е нарачана црвено=црна опрема, али се чека па мора да се експериментира.
П.С. Тоа е старото лого на Работнички што ти е на аватарот, пред да дојде Кометал

КВАЛИФИКАЦИИ ВО ЛШ 1. КОЛО (ПРВ МЕЧ)
ИНТЕР БАКУ - РАБОТНИЧКИ
15.07.2008 (вторник)
Почеток: 18 ч.
Стадион: Национален стадион "Тофик Бахрамов". Капацитет: 25.000

Јас ви кажав можеби е нарачана црвено=црна опрема, али се чека па мора да се експериментира.
П.С. Тоа е старото лого на Работнички што ти е на аватарот, пред да дојде Кометал
Знам дека е старото и јас тебе најпрвин ти кажав ама во мојот пост требаше да напишам старо-новото:wink:

КВАЛИФИКАЦИИ ВО ЛШ 1. КОЛО (ПРВ МЕЧ)
ИНТЕР БАКУ - РАБОТНИЧКИ
15.07.2008 (вторник)
Почеток: 18 ч.
Стадион: Национален стадион "Тофик Бахрамов". Капацитет: 25.000

ke ja davaat na nekoja TV?

Без навреда, многу ви е лошо новото лого:smir:
Ова не е новото лого туку е старото пред да влезе Трифун во Кометал.
Ова лого ја поврзува и историјата на Работнички.Новото ќе биде слично на ова но помодернизирано.

Знам дека ти ми кажа, само не знам што е сменето во логото што е толку медренизирано

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom