Најдобар скеч од К-15?

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Леле аман дајте линк од скечот коа крши се Цацко у една кафана мислам дека беше... :pos: :pos: :pos: Тањири, маси, столици... Знаете за кое мислам
Еееј и јас овој долго го барам... Дај ако го најде некој нека го стави тука... И тој со струшките вечери на поезијата :pos2:

Едит: Тој со струшките вечери го најдов :)
 
Член од
20 август 2007
Мислења
2.252
Поени од реакции
312
Seljak na godinata...najjak definitivno e
 
Член од
15 мај 2008
Мислења
8
Поени од реакции
0
Pa skecovite se cool.Ima mnogu drugi ama i ovie se super.
 
Член од
2 мај 2008
Мислења
5
Поени од реакции
0
Не знам дали ке може некој да го најде скечот со кафаната.
Миле и Тошо (или Ристо и Блажо, не се секавам најдобро), седат во кафана и доага Цацко со цел оркестар. Овие двајцата се расправаат дека за секое расположение и за секоја пригода има песна.
Скечот е закон...Ако го најде некој нека го стави за да го погледнат...
 
Член од
9 мај 2008
Мислења
184
Поени од реакции
7
Skecov im e zakon neznam dali predhodno e postiran ima dosta strani na tema ne razgledav se ama zapazete mu ja facata na toso koga go prasuva cacko "so be ja glup sum" carevi se!!!!

 

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
Одат на лов Блажо и Ристо и Ристо вика: “Ејј Блажо глеај дива свиња разбираш“... Блажо гледа поубаво и му враќа: “Не е дива бре Цацко е“:pos::pos::pos:
 

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Некој да не ги има сите (или колку има) DVD од К-15 да ги срежа, па да праиме компензација нешто.....
 

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
ХААХАХАХАХХАХАХАХХАХАХАХ
 

Cappie

Vincere non è importante: è la sola cosa che conti
Член од
29 мај 2008
Мислења
1.914
Поени од реакции
307
абе повеќето им се добри, ама дефинитивно најдобар по мене е, кога Цацко зборува за Тито во кавадарци :pos2:
 

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.971
Поени од реакции
143
Според мене: Го зеде месото, Кај е пивото бе а, Кај е пивото бе...
:pos2:
 

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

:pos2::pos2::pos2::pos2:
 

Madrid

Timeless
Член од
23 март 2008
Мислења
3.899
Поени од реакции
154
абе повеќето им се добри, ама дефинитивно најдобар по мене е, кога Цацко зборува за Тито во кавадарци :pos2:
Хооп, аман бре да му ибам, излевај од колта ајде земи го тоа таквоата, шо си се напикал унатре, ами вака ли че градиме ауторитет ни, ја работам ти туа се чачкаш да ми се смее народот да се плашам, стој тука ајде и печи го занаетот... еее да му ибам....

Мојта фамилија е ногу ауторитетна у градот, ни сме... кај нас детто уш ка се раѓа уш малечко ја не знам од ваздухот ли е од воата ли е тоа, уш ка се раѓа детто одма му светнуе сијаличка туа значи че го биде, че го биде за било каква работа за техника за електроника.
Ни сме специјалисти за елктроника, јас нема куќа у Кавадарци струја шо не су инсталирал унатре, сето тоа нашта фамилија, ни Ѓерманците коа измислија парната локомотива ни 3 дена после тоа имаме готво нацрт направено нацртано за непарна локомотива, арни ама не еба војната, а знаиш шо убаво беше направено тоа, онадено од ваа страна после че ги онадиш двете работи после оно и само се онадуе, али еби му мајката сеа шо да прајме.
Ни сме ногу познати и по тоа шо нашта фамилија први го донесоме може и у бивша Југославија у Македонија тоа 100% семафорите први и донесоме(а бре маани ми се од тука) у Кавадарци, ги туриме горе на Маренските уши за неготинци да не може да идат наваки и тоа не спаси да ти кажам 43 година инвазија каа правеа Ѓерманците, ни разбраме сабалјината оти они се спремат да идат наки Кавадарци, и ги ебаме горе семафорот му го укличиме на црвено, и они ка шо идеа наваки тоа тенкови авионисе вака наредено оп и туку застанаа наеднаш, стоат 5 минути стоат 10 минути, црвено светло гледат ниш не бива културен народ си кинисаа си отидоа, и не влегоа у Кавадарци.
Ее сеа, благодарение на тоа, 40 и... не 57 година Тито дојди у Кавадарци у знак на балгодарност за шо не влегле Ѓерманците, и по сите салтанати ка шо е редот, земе улиците ки исчистиме, дрвјата ги варосаме до половина со вар, у комитетот беме и ни дадиа тоа знамецна и не наредиа ја тука понастрана бе, и (уф сака се изгорам) одоздола туку се зададе таа колта почнаа сите да плускат ТИТО ТИТО.. И иде нагоре, напрај еден круг вака, мавта со тоа раката ги позравуе сите, Јовнка пољубци деле... Ја гледам он маа со ракат ама каа да нура некој де наваки се врте, де на ваа страна, де надругата це заврте, изврте уш еден круг па не ме виде и така позамина натаки и му текна оти су ја, и му вика на тиа официр еден, генерал мислам беше а возеше колта: кочи мајсторе, и виа ррп ручната, врати троа назад застана и ме гледа вака и ми вика: “Цацко ти ли си де да а ебам“, ја му викам ја су бе друже Тито, “шо работиш бе Цацко“, ами ништо еве му викам си живеам у Кавадарци се собраме тебе да те пречекаме.
И се заврти на Јованка и и вика: “Јованке знаиш ли колку голем човек е виа, виа човек го испуштиме тоги ка делеме за народни херои, дај сеа извади од ташната од тиа златните медаљи“.
Јованка пребуричка у тоа ташната извади една волкаваа вака златна медаља, и Тито дојди и ми а закачи тука, и ме гледа у очите и ми вика: “Тебе Цацко шо убаво ти стое ваа медаљата, се заврти на Јованка и и вика “Јованке дај уш една“ и Јованка а извади таа медаљата ми а закачи тука, ме гледа ме гледа човекот и криво ми е умре човекот ја на погреб не му отиду.
(кон тошо) Ајде бре доста ти бегај таму маани ми се, оди таму на ваквото дувај у ауспухот да а расштелујме колта, оди позади ајде, дувај у ауспухот.:pos::pos::pos:
 

BliND

Raptus regaliter...
Член од
16 јануари 2006
Мислења
3.963
Поени од реакции
361
Најбоље ми е Струшки РУчеци на Поезијата..

Им ги имам сите клипови на ДВД од старите... :) Поновиве ги немам само :)
 

Чекич

Мајкл Оливер судиски боготац
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.998
Поени од реакции
6.305

Kajgana Shop

На врв Bottom