Дали свиркате по женски

• Креатор на темата Креатор на темата shura
  • Време на започнување Време на започнување

Дали свиркате по женски

• Да

Гласови: 9 18,8%
  • Не

Гласови: 39 81,3%

• Вкупно гласачи
    48
Кај мене у друштво ние имаме друг проблем од слична ваква природа
Кога ке помине некоја девојка било каква да е дур да се доближи до наша точка ни престанува муабетот и сите ќутиме дур да помине после следи ''Дoбра е'' , ''тапа'' , ''ти шо сакаш да не си ебел боље'' итн.Дали на некоја од вас ви се има ова десено да ќути некој кога проаѓате и дали ве пизди како свиркањето??
Иначе за свирење не свирам многу ми е тапа некако а сигурно нема да и станеш помил така може само да ти каже ''Мрш сељачиште'' па да има пцуење:bil:

Кога ке помине некоја девојка било каква да е дур да се доближи до наша точка ни престанува муабетот и сите ќутиме дур да помине после следи ''Дoбра е'' , ''тапа'' , ''ти шо сакаш да не си ебел боље'' итн.Дали на некоја од вас ви се има ова десено да ќути некој кога проаѓате и дали ве пизди како свиркањето??
Иначе за свирење не свирам многу ми е тапа некако а сигурно нема да и станеш помил така може само да ти каже ''Мрш сељачиште'' па да има пцуење:bil:
istite muabeti i kaj mene

Јас си свиркам ама само по кучиња :xixi:

Какво свиркање, што ви вам?? Тоа е така старомодно. :icon_roll
Јас им се обраќам со стил. :icon_cool

Чксссс, чксссс маче... :vozbud:
Бисеро, демоде си станала. Најнова мода е да им се обраќаш со „Шкс, ти диши ланецот :kewl:“.

не знам да свирааам:cry::zid:

Не, тие ми свиркаат мене:pos2:

Не знам да свиркам со уста, со свирче им свиркам.

Никад не свиркам неам потреба од сељачки потези :pos2:

Им свиркам им пеам им свирам па им се дерам па ги штипам за гз па им лупам шамари.
А после они ме силуваат ме лижат, страсно ме задоволуваат и ми се дерат леле зашо појше машки не ни свиркааттоа е тооооолку секси.:pos:

Сега се будам и се смеам и ми текнува еее кај живемее и после сакаме у европа ..ц ц цпа со свиркање по жени ли бе? Свирркање е за примитивци:cug: боље иди у фаца кажи и женска добар гз имаш сакам да те е*ам него да и свиркаш.:pos:

да да истата приказна и кај нас е ако помине некоја а ние сме поголемо друштво и следат реклами,се прекинуваат сите активности и муабети и потоа краток коментар и се по старо.хахаха:vozbud:

Истата ситуација и кај нас (= Инаку може некој и да се избаци со реченицата: Срце прскаш!

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom