Acid
Frontman
- Член од
- 22 јануари 2005
- Мислења
- 35.492
- Поени од реакции
- 35.440
- Локација
- Скопје
- Веб-сајт
- www.kajgana.com
Најпрвин, мило ми е што темата изнуди толку многу различни размислувања и ставови. Обработува модерна тема од модерното "сајбер општество" кое станува дел од секојдневниот живот на сите нас - сакале или нејќеле. Ги почитувам сите од нив и речиси со сите се согласувам. Едноставно не ми е јасно зошто воопшто некој се труди да коментира на тема поставена во психологија, кога вика дека воопшто не ја сфаќа темата... Ве молам, нема потреба од тролување на сите теми, доколку немате да кажете нешто особено на зададената тема. Јас не се мешам во темите во мода и убавина, посебно не во тие за избор на долна облека, маникир и педикир 

Не им судам, ама кој е психолошкиот момент тука? : )

Темата беше убаво поставена Лејди. Се надевам дека до 4. стр. ќе ја сконташ.не ми е јасна темата...
Ама ние да им лепиме етикети и да ги нарекуваме курви, само зато шо сакат да се сликат и да ја покажат својата убавина, нема смисла.
Тамара, не ги споредуваме со вистинските курви овие девојки. Реков и претходно. Ако е толку тешко да се протолкува поимот, може и да го замениме со "фото зависници". Трнот со својот коментар ја турна темата во погрешна насока... Не збориме само за голотија. Затоа и сликите во првиот пост не се со нејкед чикс, инаку ќе ставев такви фотки - да биде по лична тематаЕднаш велите дека то курва е метафора, еднаш велите дека чупињата си ги продават голите тела на интернет.
До негде Е во право Ацид, ама мислам дека претервате малце.
Има луѓе шо сакат да се сликат, и се стварно фотогенични, па зошто да не ги видат другите. А то шо некогаш стварно се претерва со голотијата, да.
А тие слики шо ги прикажвате нема врска со голотијата и продавањето на тело на интернет.

И јас немам ништо против, битен ми е психолошкиот момент. Гледам на Hi5 во некои профили дека има и по 1790 ФАКИНГ фотографии! Да бидеме реални, колку време, позирање и полнење батерии се потребни за да се постигне тоа?Јас немам ништо против ваквите слики, се додека не се премини некоја граница.
Не им судам, ама кој е психолошкиот момент тука? : )